iPad 2 Screen Protector Guard Screenprotector

prijs
€ 2,95
datum plaatsing
14-11-12
conditie
nieuw
adverteerder
China Direct Sale
type
aangeboden
adverteert sinds
16-11-2012
plaatsnaam
Landgraaf
telefoon
0641873285
gezien
30 x
snelcode info
1957659

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Welkom bij een advertentie van China Direct Sale. Bestel en kijk gerust op onze website Chinadirectsale_nl Hebben jullie producten ook garantie?
Ja, al onze producten hebben standaard 6 maanden garantie.
Er wordt kosteloos een nieuw product toegezonden als er zich een defect voor doet.Is er ook een 'niet goed geld terug garantie'?Ja ook dit heeft u bij ons. De wet van kopen op afstand geeft u de mogelijkheid om binnen 7 dagen na ontvangst uw product kosteloos te retourneren.Hoelang is de levertijd?
De levertijd verzending binnen 48 uur
Krijg ik ook een tracking nummer (traceer code) voor mijn verzending?
Ja deze kunt u 1 ? 3 dagen na uw bestelling opvragen bij ons via de mail.let op:Behalve bij kleine producten die in de brievenbus passen. Product Omschrijving:Aan de plakzijde heeft de Screen ProtectorsTM Ultra Clear een speciale silicone laag die ervoor zorgt dat de bescherming aan het display hecht alsof deze spontaan op "natte" wijze lijkt uit te vloeien.
De eerste aanzet bij het aanbrengen is wel belangrijk, namelijk het vooraf juist positioneren op het display. Is dit voor elkaar dan is de rest bijna automatisch en eenvoudig.

Voor het aanbrengen het display goed schoonmaken met bijv een LCD Cleaning Spray .
en ervoor zorgen dat vet en stof van het display is verdwenen. Bijvoorbeeld in de badkamer na het douchen, want in warme lucht zweven minder stofdelen en is de kans op een vervelend stofdeeltje minimaal.
De stickers op de protector wijzen de weg en de beschermlaag met sticker nummer 1 is voor de zijde die op het display komt. Mochten er onverhoopt enige luchtbellen onder de bescherming komen dan kunnen deze vrij eenvoudig met een nagel of rubbertje verdreven worden naar een hoek van het display. Een goede methode is om achter de folie aan te wrijven . Hierdoor
is de kans op luchtbellen minder en deze zullen na loop van tijd verdwijnen.
Als de screenprotector in tevredeheid is aangebracht kunt u nummer 2 verwijderen.

De Screen ProtectorsTM Ultra Clear guard kan eenvoudig worden aangebracht of worden verplaatst. En wanneer nodig zelfs worden gewassen onder de kraan (geen schoonmaakmiddel of andere chemische stoffen gebruiken!).
Er zijn meerdere merken die dit beweren maar meerdere test hebben uitgewezen dat de Screen Protectors Ultra Clear deze beproeving doorstaat.
Zaak is wel dat de protector na het spoelen niet wordt afgeveegd met een doekje of ander middel om te drogen. De douche is opnieuw een goede plaats om dit te doen en het eventuele restvocht verdwijnt bij het aanbrengen door deze voorzichtig weg te wrijven (let hierbij op de openingen van de telefoon).
Daarnaast heeft de Screen ProtectorsTM een Anti Fingerprint laag waardoor het wegvegen van hinderlijke vingerafdrukken eenvoudig is en door wat adem en vegen met een doekje is de klus geklaard. Zo eenvoudig!
De Screen ProtectorsTM Ultra Clear Guard is in de basis bedoeld als "tijdelijke" bescherming maar je kunt er op vertrouwen dat deze protectie lange tijd

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1680374


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|