De Vogelsuper

De Vogelsuper

Vreekesweid 34

1721 PR Broek op Langedijk

06 23 715 846

vogelsuper@gmail.com

www.vogelsuper.nl

Zoekt u huisvesting voor uw huisdier?

Dan kunt u bij De Vogelsuper altijd slagen!

Hier vind u expertise en jarenlange ervaring die klaar staat voor u.

 

Wij zijn gevestigd in Broek op Langedijk, waarbij Peter Engeringh al sinds 1998 bezighoudt met een specialisatie voor wat betreft huisvesting van niet alleen vogels, maar ook voor allerlei andere soorten huisdieren.

Ook maken wij dus kippenhokken, konijnenhokken, kippenrennen, uitvlieghokken voor duiven, hondenhokken en kattenrennen. Het maakt niet uit wat voor wensen u heeft, maar wij voeren het voor u uit. Wij hebben dus overal een oplossing voor.

Onze slogan is niet voor niets, “Als wij het niet kunnen bouwen, kan niemand het”.

Dan is er nog een specialisme waar wij heel sterk in zijn en waarbij dezelfde slogan van kracht is. Dat is het produceren van Polycarbonaat serredaken.

 

Polycarbonaat is een kanaalplaat van kunststof die u kunt toepassen op overkappings.

Wat is Polycarbonaat (PC)?

Het is een vorm van een thermoplastisch polymeer die de carbonaat group in zijn chemische structuur heeft. Hierdoor zijn Polycarbonaat platen sterk.  Indien gewenst transparant van kleur, overigens andere kleuren zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Dankzij deze eigenschappen zijn er legio mogelijkheden. Wij gebruiken die van bovenbouw.

Makkelijk schoon te houden.   Niet zwaar.

Volières

Wij zijn specialist in het maken van volières. Standaardmodellen, maar met name ook maatwerk.

Vanaf 1998 maken wij prachtige aluminium volières en kooien. Als wij hét niet voor u kunnen bouwen kan niemand hét! Steeds weer, en vroeger ook, en voorlopig zeker ook nog wel, leveren wij kwaliteit tegen een eerlijke prijs, wat jarenlang meegaat. Ook hier gaan wij samen een maatwerk oplossing voor uw vogels en voor u samenstellen.

 Half  Verrijdbaar  Vlakke ondergrond.

KOOIEN

Als wij hét niet voor u kunnen bouwen, kan niemand hét.

Elke vogel, maar eigenlijk ook elk ander dier, heeft behoefte aan een bepaalde leefruimte. Verschillende vogels hebben veel ruimte nodig. Weer andere hebben een rustig privé plekje nodig. Het soort vogel waar het om gaat, dat wordt bepaald door de vogel en door U. Het kan dus zo zijn, dat u iets wilt voor een vogel, echter misschien is dat niet zo gunstig voor de vogel. Uiteraard geldt dat ook andersom. Wij zullen dus samen kijken wat voor de vogel en voor U de beste oplossing is. Wij zullen u dus met onze jarenlange expertise over dieren een juist advies kunnen geven, waar u zich helemaal in kunt vinden en wat het beste voor uw dier zaal zijn.

Assortiment

Wij voeren een uitgebreid assortiment vogelbenodigdheden, waarvan u onderstaand enkele afbeeldingen ziet.

1556122057asor1 1602253731gal10 500029763gal4 606581008gal14

Ook hebben wij een uitgebreid assortiment vogelvoeders en losse zaden voor de hobbyist, die zelf zijn voer wil samenstellen.

Kom ons eens bezoeken, als u in de buurt bent. De koffie staat klaar.

De vogelsuper doet meer!!
Als wij hét niet voor u kunnen bouwen kan niemand hét!

Op deze site ziet u een kleine greep uit het assortiment wat wij voor u kunnen maken. Wilt u iets anders, of naar eigen ontwerp laten maken, neem dan contact met ons op en onder het genot van een kopje koffie, bij ons op de zaak, bekijken we de mogelijkheden.

vooraanzicht pand Vogelsuper

Als wij hét niet voor u kunnen bouwen kan niemand hét.

Wij zijn in Noord - Holland DE specialist op het gebied van kooi en volièrebouw.

Ook zijn wij Noord Holland's specialist op het gebied van polycarbonaat serredaken.

Polycarbonaat serredaken kunnen wij leveren in diverse lengte's, in de kleuren opaal of helder.

Naast de complete volières, vogelvoer, kooien en losse elementen verkopen wij ook zeer voordelig losse materialen om zelf uw volière te bouwen.

Aluminium profiel, Hoek/Koppelstukjes, Popnagels, Plaat materiaal, Hang en sluitwerk, Gaas, Voederplateau's, Schroeven, Badschalen, Zitstokhouders.

Ook hebben wij een uitgebreid assortiment vogelvoeders en losse zaden voor de hobbyist die zelf zijn voer wil samenstellen.

Kom ons eens bezoeken als u in de buurt bent, de koffie staat klaar.

Banner  Vogelsuper 

  Meer weten over Koopplein?

         bel of mail 06-13172977,

         langedijk@koopplein.nl

/files/15221/15220610