Event Koopplein

EVENT KOOPPLEIN

Organisatie voor diverse evenementen

Kofferbakmarkten

Overige Evenementen

U wilt informeren naar de mogelijkheden?

Nico van der Wel

+31613172977

langedijk@koopplein.nl

 

EVENT KOOPPLEIN

Je bent nu belandt op de pagina “Event Koopplein”. Door deze pagina te blijven volgen zal je op de hoogte blijven van alle lokale en regionale evenementen die Event Koopplein gaat organiseren. Deze organisatie zal zich gaan bezighouden met het organiseren van diverse evenementen zoals bijvoorbeeld het Kerst event “NOËL de LUNA”. Maar ook een lokale en/of regionale kofferbakmarkt, ook wel rommelmarkt genoemd zullen georganiseerd worden. Dit met doel om overbodige tweedehands spullen een tweede leven te geven.

Veel plezier met het volgen van deze pagina en wellicht met het deelnemen of bezoeken van één van onze evenementen.

/files/33048/33047877

KERSTMARKT bij Strand van Luna gevolg van samenwerkende ondernemers

KOOPPLEIN NOËL de LUNA – Kerstmarkt

Op deze 1ste versie Koopplein Noël de Luna Kerstmarkt zal een diversiteit aan marktkramen aanwezig zijn. Kinderen zullen bezig gehouden worden in een “CREA TENT”. Op het aanwezige podium zullen life optredens van lokale muzikanten gehouden worden. Om nóg meer in de kerstsfeer te blijven zal de Kerstman uiteraard ook aanwezig zijn. Kinderen kunnen uiteraard met de Kerstman op de foto!

Verder zal de erwtensoep en Glühwein ook niet ontbreken. Om de inwendige mens verder te versterken zullen er ook een aantal Foodtrucks aanwezig zijn. Het gehele marktterrein zal in de kerstsfeer gebracht worden met uiteraard kerstbomen en sfeerverlichting.

 /files/33048/33047929

Deze kerstmarkt, die gehouden gaat worden bij Roasted Beach is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking van Koopplein HAL EventsHondsbossche Eventsen Roasted Beach.

Jan van Assem, eigenaar van Hondsbossche Events met de evenementen zoals de zomerse braderieën van Schoorl, Groet, Jaarmarkt Gondelvaart Koedijk en de wekelijkse kofferbakmarkt Duindorp Schoorl is sinds kort ook eigenaar geworden van Koopplein Bergen. Hierdoor is de link al snel gelegd met Nico van der WelKoopplein Langedijk en Koopplein Heerhugowaard en Roelant Molenaar van Koopplein Alkmaar. Laatsgenoemde twee ondernemers hebben afgelopen seizoen ook enkele succesvolle kofferbakmarkten georganiseerd in Langedijk en Stompetoren.

Nadat Arjan Alders, eigenaar van Roasted Beach Nico van der Wel benaderde om een markt bij hem voor de deur van zijn bedrijf te organiseren was de link snel gelegd om deze samenwerking op te starten. De kerstmarkt zal gehouden worden op:

Zaterdag 8 en zondag 9 december

Van 12:00 uur tot 20:00 uur

Deze samenwerking is ook het startsein van een verdere intensieve samenwerking van deze Koopplein ondenemers om in onze regio meerdere kofferbakmarkten te gaan organiseren onder de naam KOOPPLEIN.NL KOFFERBAKMARKT. Voor het einde van dit jaar zal de jaarkalender bekend gemaakt worden.

Heb je interesse om deel te nemen aan de KOOPPLEIN NOËL DE LUNA Kerstmarkt ?     

Of wil je misschien meer informatie over Noël de Luna ontvangen?

Opgeven kan je digitaal via OPGAVE KERSTMARKT

Meer informatie over deze unieke regionale kerstmarkt kan je telefonisch krijgen bij Jan van Assem 06 55 33 00 15 of Nico van der Wel 06 13 17 29 77