Praktijk Noment

Praktijk Noment

Dubbele Buurt 2

1721 CL Broek op Langedijk

Telefoon:       06-45130580

Mailadres:      info@noment.nl

Internet:        www.noment.nl

 

 

 

Praktijk Noment  /files/16919/16918113


Je kent het vast wel. Die momenten in je leven dat je blijft hangen in gepieker zonder dat je verder komt. En dan heb je wellicht behoefte aan een goed gesprek waardoor je weer een andere blik op jezelf krijgt.

Sinds 2013 ben ik actief met Praktijk Noment vanwege mijn passie voor een goed gesprek. Ik ben Esther Kruyze en ik woon en werk vanuit Langedijk. Ik bied een of meerdere gesprekken aan, op een manier die bij jou past en waar je behoefte aan hebt. Zo’n gesprek waardoor je weer een andere blik op jezelf krijgt, waardoor je dóór kan met je leven en je verder komt in het vinden van oplossingen. Dat kan door een goed gesprek ‘aan de keukentafel’, een fijne coachingswandeling in de natuur waarbij het praten als vanzelf lijkt te gaan, of in het gezin bij opvoedingsvragen met videohometraining (VHT). Praktijk Noment is er ook voor Coaching en Video Interactie Begeleiding  (VIB) voor individuele ontwikkeling en teamprocessen op het werk.
Vanuit mijn uitgebreide werkervaring in de gezondheidszorg heb ik veel kennis over het begeleiden en positief ondersteunen van diverse teams.
Video Interactie Begeleiding is daarbij een methode om teamprocessen te versterken door communicatie tussen mensen in beeld te brengen.

Even stilstaan bij jezelf:
- over jezelf en de ander in je leven;
- over de opvoeding van je kind(eren);
- over je werk;
- of bij al die keuzes en stappen in het leven,
waar je wel eens met iemand over van gedachten zou willen wisselen.

Want soms kom je alleen niet verder en is een goed luisteraar nét even dat zetje vooruit dat je nodig hebt.  Bij Praktijk Noment ben je hiervoor aan het goede adres.
Neem vrijblijvend eens contact met me op voor meer informatie.


šŸ“ž06-45130580
āœ‰ļø info@noment.nl
šŸŒwww.noment.nl

Je kunt me volgen op:

facebook       https://m.facebook.com/EstherKruyzeCoach/

linkdIn           https://nl.linkedin.com/in/praktijk-noment-esther-kruyze-98473695p

wordpress     https://ezenzo.wordpress.com/

 

Jij en de ander:  /files/16919/16918110

Dagelijks zijn we in relatie met anderen. Je hebt te maken met je familie, kinderen, partner, buren, collega’s, ex-partner, vrienden, kennissen… met iedereen die je tegenkomt. Ook in relaties met anderen kun je vastlopen.

Je kan het gevoel hebben dat je stilstaat, niet verder komt.
Soms gaat het allemaal niet zo makkelijk als je zou willen, zit je met jezelf in de knoop.

In mijn Praktijk Noment bied ik je gesprekken aan om te zoeken naar oplossingen met alle aandacht en respect voor jouw situatie. In het (de) gesprek(ken) ligt de focus op positieve verandering vanuit je eigen kracht. Zo komen er kansen om je mogelijkheden te zien en niet alleen de onmogelijkheden
Ik ga bij deze gesprekken ervan uit dat ieder voor zich een eigen antwoord kan vinden.

 

Jij en je gezin:  /files/16919/16918109

Opvoeden kan soms lastig zijn. Heb je het gevoel dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren), of zou je willen kijken hoe je zelf meer oplossingen kunt vinden? Heb je hierover vragen of wil je praten over opvoeding en alles wat daarmee samenhangt?

In mijn Praktijk Noment kan ik je een eerste gesprek aanbieden. Ik ben ook zelf moeder van vier kinderen. En ik heb vanuit mijn professionele ervaring in ondersteuning van ouders en gezinnen met (bijzondere) opvoedingsvragen, de ervaring en kennis om je te steunen. Door goed te luisteren zal ik samen met jou nieuwe inzichten en oplossingen vinden waar je zelf je opvoedingsvragen mee kan beantwoorden.
Heb jij, of hebben jullie als ouders, behoefte aan meer, dan kun je ook kiezen voor het inzetten van een traject met Video Home Training (VHT). Ik ben door de landelijke vereniging AIT gecertificeerd als videohometrainer.

Voor meer informatie zie mijn website: http://www.noment.nl/index.php/videohometraining-vht.html

 

*AIT (Associatie voor Interactiebegeleiding en Thuisbehandeling) is methodiek- en merkeigenaar van video-hometraining (VHT) en video-interactiebegeleiding (VIB).
Beide methodes benutten de inzet van ‘basiscommunicatie’ om de kwaliteit van het contact te verbeteren tussen opvoeders en kinderen, tussen hulpverleners en cliënten en tussen professionele begeleiders onderling. 
http://www.aitnl.org/vht.html

 

Jij en je werk:   /files/16919/16918108


In je baan kun je het gevoel hebben niet verder te komen. Je werk kan je te zwaar vallen, je motivatie is verminderd of de omgang met een collega loopt niet zoals je dat graag zou zien. Het kost (te)veel energie om je werkactiviteiten uit te voeren, soms wordt het zo zwaar dat je klachten ervaart.

Met Praktijk Noment kun je op zoek gaan naar jouw eigen mogelijkheden of bespreken hoe je een verandering van je situatie gaat vormgeven.
Vanuit mijn ervaring met intervisie kan ik je gericht feedback geven en luisteren naar de knelpunten waar je tegenaan loopt. Dit kan door middel van een goed gesprek en met behulp van Video Interactie Begeleiding. Ook voor dit vakgebied ben ik officieel gecertificeerd door de AIT.

Voor meer informatie zie mijn website: http://www.noment.nl/index.php/videofeedback-video-interactie-begeleiding-vib.html

/files/16937/16936047

Meer weten over Koopplein?

         bel of mail 06-13172977,

         langedijk@koopplein.nl

/files/15221/15220610