Teamleider Goederenontvangst

Careermaker Rotterdam LogistiekBen jij die teamleider in het magazijn die houd van keihard aanpakken en een team niet alleen inspireert maar ook activeert?

Als Teamleider Goederenontvangst op het distributiecentrum bij ALDI ben jij een geboren leider die verantwoordelijk is voor een team van 5 mensen. Voor jouw team verzorg jij de planning en controleer jij je gewerkte uren in het registratiesysteem. Tijdens je werkdag zorg jij er voor dat de mensen conform de procedures aan het werk zijn. Hierbij neem je ook de procedures onder de loep en kijk je naar welke verbeteringen er geïmplementeerd zouden kunnen worden. Dagelijks zal je steekproefsgewijs o.a. de inkomende goederen en de laadruimtes van de vrachtwagens controleren. Tevens hou jij de retouradministratie bij en communiceer je goed met de Teamleider Goederenverzameling over ontvangsten en inhoudswijzigingen. En terwijl je deze taken vervuld zorg je er ook voor dat je mensen op de vloer continu bezig zijn en dat alles conform de geldende regels en wetgeving verloopt. En uiteraard help je zelf ook een handje mee op de vloer.
-Leidinggeven aan een team van 5 mensen;
-de planning verzorgen;
-steekproeven afnemen;
-verbeteringen signaleren en implementeren;
-retouradministratie bijhouden;
-meewerken op de vloer.Functie-eisen

-Een geboren leider;
-Hbo werk- en denkniveau;
-sociaal en communicatief sterk;
-hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
-goed anticiperen op veranderingen;
-probleemoplossend denken;
-een sterk analytisch vermogen.Arbeidsvoorwaarden

-Een salaris tussen €3.500 en €4.000 euro;
-aandacht voor ontwikkeling;
-doorgroeimogelijkheden naar verschillende afdelingen;
-veel verantwoordelijkheid;
-reiskostenvergoeding tot 10km;
-stimulerende werksfeer;
-VGL-cao.Sollicitatieprocedure


Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we bij geschiktheid zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we de mogelijkheden, jouw wensen en ambities. Indien dat van beide kanten bevalt, plannen we een gesprek voor je in bij onze opdrachtgever om de organisatie beter te leren kennen. Kun jij je volledig vinden in het profiel van deze functie? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen? Neem contact op met Sebastiaan Hogervorst via 0683520692 / 0107519000.


Locatie: Bleiswijk

Salaris indicatie: 2500-3500, 3500-5000

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706248/careermaker-rotterdam-logistiek-teamleider-goederenontvangst-bleiswijk
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Careermaker Rotterdam Log…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-09-2018
  • Plaatsnaam Lansingerland
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570163

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.