Garagebox te koop

Goedbeveiligde garagebox te koop in Den Haag:

Een garagebox is een goedkope oplossing wanneer je op zoek bent naar een rustige omgeving om in te werken of te klussen. Waar andere aanbieders het niet altijd even nauw nemen met de beveiliging, staan jouw spullen zo veilig mogelijk opgeslagen in de box.
De kwalitatieve hoogwaardige betonnen boxen zijn, in tegenstelling tot de boxen van self storage aanbieders, niet alleen heel erg veilig zijn maar ook onderhoudsarm.
De garagebox staat op het allergrootste garagepark van Nederland en is zeer gemakkelijk te bereiken via de A12 (afslag 4 Voorburg). Dankzij de gunstige ligging heb je voldoende uitvalswegen naar Voorburg, Nootdorp, Ypenburg, Leidschendam, Rijswijk, Delft en Leidschenveen.
Het park heeft een beveiliging van de hoogste klasse met een brandmelder en alarm per box. Daarnaast wordt het park 24 uur per dag streng bewaakt door Detec en is het park omsloten door een hoog hek met stroomschokbeveiliging. De beveiliging op het park is ook nog eens BORG-2 gecertificeerd. Hierdoor kun je na een dag hard werken je bestelbus, goederen en gereedschap met een gerust hart achterlaten. Natuurlijk kun je een garagebox gebruiken om jouw voorraad op te slaan.
Je krijgt als hardwerkende ondernemer of ZZP’er een eigen post- en vestigingsadres zodat je thuis nooit meer stapels zakelijke post ontvangt. Door zonnepanelen met hoge opbrengst betaal je weinig tot niets aan energiekosten. Om het helemaal af te maken heb je op het park beschikking tot stromend water en sanitaire voorzieningen die schoongemaakt wordt door een beheerder.
Als gebruiker van de garagebox ben je vrij om te bepalen waar je de box voor gebruikt, mits dit niet in strijd is met de wet. Of je de box wilt gebruiken als bedrijfsruimte, werkruimte, opslagruimte, motorstalling of zelfs als fotostudio; de mogelijkheden zijn oneindig!
De box is 24 uur per dag en 7 dagen in de week toegankelijk. Als gebruiker van een garagebox kun je dus op ieder gewenst tijdstip het park betreden met jouw eigen elektronische sleutel (keytag); of je nou ‘s ochtends vroeg aan je auto wilt sleutelen of ‘s avonds laat na een spoedklus je goederen of gereedschap veilig wilt opslaan.
Heb je interesse in een box en wil je meer info? Bel naar 06-25432288.

Omschrijving box:

Oppervlakte 15m2
Inhoud 37,5m3
Afmetingen 5m (lengte) x 3m (breedte) x 2,5m (hoogte)
Doorrijhoogte 2m
Box ligt op de 1e verdieping en is makkelijk bereikbaar met de goederenlift

Alle maatvoeringen zijn buitenmaten

De box heeft: bewegingsmelder, enkel TL, 4 stroompunten en een sectionale overheaddeur van Hörmann.

Optimaal beveiligd
Beveiligd met individueel brand- en inbraakalarm
Uitgekiend lichtplan
Elektronische toegangscode
24/7 Camerabeveiliging
Hek met stroomschokbeveiliging
Goed bereikbaar
Zeer gemakkelijk te bereiken met de A12
Ideaal voor ondernemers
Eigen post- en vestigingsadres
Box is te koop of te huur
24/7 toegankelijk met keytag
Milieubewust
De box is voorzien van zonnepanelen
LED- verlichting
Duurzaam gebouwd
Diverse faciliteiten
Sanitaire voorzieningen
Wateraansluiting
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 22-09-20
  • Adverteerder Shena
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-11-2017
  • Plaatsnaam Lansingerland
  • Telefoon 0624764564
  • Bekeken 54 x
  • Snelcode info 23277015

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren
Verzekeren