Hondenbench zwart 2 deurs met lade (inklapbaar) va

prijs
€ 9,50
datum plaatsing
01-04-17
conditie
nieuw
adverteerder
Chewies nl
type
aangeboden
adverteert sinds
27-11-2012
plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
telefoon
0107952947
gezien
61 x
snelcode info
2958604

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Honden - Toebehoren > Hokken en Kooien

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
BUDGET bench zwart 2 deurs met kunststof schuiflade  vanaf €9,50 !

Zwart metalen kamerkennel/draadkooi met  kunststof lade.
Geheel inklapbaar tot koffermodel met handig handsvat
Inclusief 2 deuren met 2 sluitingen per deur
Uitneembare kunststoflade
Een bench, oftewel kamerkennel is een metalen kooi die speciaal voor honden is bedoeld. Hoewel een bench helaas niet echt goedkoop in aanschaf is, loont de aanschaf ervan vaak toch de moeite. Het gebruik van de bench kan erg nuttig zijn bij de zindelijkheidstraining en bij het voorkomen van probleemgedrag bijvoorbeeld wanneer de hond alleen is. Het gebruik van de bench maakt een mand overbodig.

Wat zijn nu de voordelen van het gebruik van een bench?

Uw hond zal zich prettiger voelen in de bench wanneer hij alleen thuis moet blijven. De bench is voor de hond een soort hol waarin hij veilig is, zoals honden in het wild ook een veilig hol hebben. De kans dat hij de de hele buurt bij elkaar jankt is daarom ook een stuk kleiner!

Uw hond krijgt de kans niet om "rottigheid" uit te halen terwijl u weg bent. Toch prettig natuurlijk wanneer u zeker weet dat uw hond zich niet tegoed zal doen aan uw bankstel of uw vloerbedekking!

Wanneer uw hond nog niet (helemaal) zindelijk is, vergroot het gebruik van de bench de kans dat het toch "droog" blijft terwijl u weg bent (ook s nachts!). Een hond zal namelijk zijn eigen hol niet graag bevuilen. Alleen in uiterste nood (en zo lang blijft u natuurlijk niet weg) zal de hond in zijn eigen bench plassen of poepen. Niet alleen scheelt u dit een hoop dweilen; het is ook belangrijk dat het proces waarin het een gewoonte wordt om alleen buiten te plassen en te poepen niet te doorbreken. Ideaal bij de zindelijkheidstraining van een puppy.

Voordat u de hond in de bench opsluit wanneer hij alleen thuis moet blijven, moet u ervoor zorgen dat de hond de bench als een prettige, veilige, ligplaats gaat beschouwen. U zet de bench in de woonkamer, op een tochtvrije plek. Het liefst op een plek van waaruit de hond de kamer goed kan overzien (de meeste honden vinden dit prettig). In de bench legt u een deken of kussen, zodat de ondergrond aangenaam is om op te liggen.

Om de hond te wennen aan de bench geeft u hem een lekkere kluif die hij in de bench op mag eten of een gevulde KONG. Het deurtje van de bench blijft open, maar als de hond zijn kluif of KONG wil meenemen naar een andere plek brengt u hem rustig terug naar zijn nieuwe "plaats". Dit houdt u een aantal dagen vol; iedere kluif of ander lekkers die de hond krijgt laat u hem in de bench opeten. U kunt het beste pas doorgaan met de volgende stap wanneer de hond geen aanstalten meer maakt om zijn kluif mee te nemen naar een andere plek, maar rustig in de bench blijft liggen totdat hij is uitgekloven.

Chewies Dierenwinkel XL (700m2)
De grootste, goedkoopste en snelste dierenwinkel van Nederland !
Chewies Dierenwinkel en Online Megastore *700m2
Rodenrijseweg 297-299
2651BS Berkel en Rodenrijs

Geopend op : woensdag - vrijdag 12.00 - 17.00
en zaterdag van 10 - 17.00 uur
 

EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Bench
 ● Hoogte (cm): 65
 ● Lengte (cm): 75

ADVERTEERDER:
Naam: Chewies.nl
Tel: 0107952947
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2737557/ko

Chewies Megastore (700m2) en Trimsalon:
Rodenrijseweg 297-299
2651 BS Berkel en Rodenrijs
Openingstijden :
woensdag t/m vrijdag van 12 tot en met17 uur
zaterdag 10 tot en met 17 uur

Telefoon: 010 - 795 29 47
www.chewies.nl
Vandaag besteld *voor 12 uur, morgen in huis!

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed