Kippenhok Hennie 183x78x104cm €194,30 aktieprijs

prijs
€ 194,30
datum plaatsing
23-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Chewies nl
type
aangeboden
adverteert sinds
27-11-2012
plaatsnaam
Berkel en Rodenrijs
telefoon
0107952947
gezien
121 x
snelcode info
3265596

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Dieren en Toebehoren > Pluimvee - Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0
 ● Levertijd (in dagen): 1

OMSCHRIJVING:

Kippenhok Hennie 183x78x104cm nu van €229,00 voor €194,30

Kippenhok Hennie is geschikt voor zowel konijnen als kippen. Het hok beschikt over een nachthok met een aangebouwd legnest. Van dit legnest kan het dakje afzonderlijk geopend worden om eenvoudig eieren te rapen. Op het nachthok wordt de loopplank aangesloten waardoor de dieren in de uitloopren kunnen. Het nachthok beschikt over een deurtje en de ren heeft een deurtje aan de voorzijde.

Het dak van het nachthok is voorzien van dakleer met leislag. In combinatie met de verschillende deuropeningen is de gebruiksvriendelijkheid van dit hok zoveel mogelijk geoptimaliseerd.

De benedenverdieping van het hok is open. Wij adviseren u het kippenhok te plaatsen op een verharde ondergrond bijv. een betegeld terras. Op een onverharde ondergrond kan het dier zich uitgraven en uit zijn hok ontsnappen.

Kippenhok Hennie wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding, alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het kippenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elke bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd. Het hout is eenmaal gebeitst zodat het hok er direct mooi bij staat. Wij adviseren u het kippenhok nogmaals te beitsen voor gebruik en dit periodiek te herhalen. Chewies adviseert het gebruik van een geschikte UV-Beits voor uw dierenverblijf.

Kippenhok maximale afmetingen.
Max. afmetingen 183x77,5x103

Gebruiksaanwijzing van kippenhok Hennie :
Chewies adviseert om het kippenhok op een beschutte locatie te plaatsen zodat regen en tocht zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook een overvloed van zonlicht is schadelijk voor uw konijn. Het kippenhok in de volle zon zetten wordt daarom afgeraden.

In het nachthok adviseren wij u het gebruik van natuurlijke stro, de kip heeft hier dan een lekkere slaapplaats.  

U kunt er ook voor kiezen om het hok op te halen of te bezichtigen in onze Megastore te Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland, NL). Hier kunt u alle konijnen/ kippenhokken, kippenhokken en andere dierenverblijven ook in het echt bekijken.

Wij leveren binnen 24uur dit konijnenhok bij u thuis !

Chewies XL staat voor :

- Voor 19 uur besteld, morgen in huis
- Gratis bezorging
- Aangetekend en verzekerd verstuurd
- 25.000 artikelen
- 14 dagen niet goed, geld terug
- Megastore van 700m2
- Persoonlijk contact
- Deskundig advies
- 100% vers voer garantie
- Keurmerk van Qshops
- Eigen parkeerplaatsen
- Erkend Dierenspeciaalzaak

Chewies Dierenwinkel XL (700m2)
De grootste, goedkoopste en snelste dierenwinkel van Nederland !
Chewies DierenwinkelenMegastore*700m2
Rodenrijseweg 297-299
2651BS Berkel en Rodenrijs

Kippenhokken Specialist Chewies XL direct uit eigen voorraad leverbaar.

Bestel eenvoudig je kippenhok. Je kippenhok wordt geleverd met volledige service, duidelijke handleiding en garantie. Wij leveren alle kippenhokken en in ons assortiment is er altijd wel een geschikt hok te vinden. Bekijk onze voordelige kippenhokken en laat het gratis thuis bezorgen door Chewies XL! Of kom naar onze Megastore te BerkelenRodenrijs. Seizoensstart hokkenseizoen is 1 april 2016!

Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande, kippenhokken.
Alle modellen hebben een uniek ontwerp, worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt. Door het gebruik van deze stevige materialen zijn de kippenhokken solide en heeft u een veilig onderkomen voor uw dieren en een hok waarmee je jaren vooruit kunt.

Bij elk model staat een uitgebreide beschrijving met maten, opties etc. Je kippenhok wordt per post verzonden. Deze handige bouwpakketten zijn met de bijgeleverde instruktie eenvoudig te monteren.
De kippenhokken en volieres zijn in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. Bekijk alle modellen in onze shop en mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij deze graag.

Kippenhok als ideale basis voor de kippen
Een kippenhok dient meerdere doeleinden en is zeker van belang om aan te schaffen als je kippen wilt gaan houden. Kippen kunnen zich in hetkippenhok terug trekken om te gaan slapen, maar de ruimte ook gebruiken om op hun gemak eieren te leggen en deze eventueel te broeden. Er wordt voor het vervaardigen van kippenhokken standaard van bepaalde materialen gebruik gemaakt, zoals een combinatie van hout en gaas. Er zijn veel kippenrassen die het liefst op een zitstok plaatsnemen met uitzondering van de zwaardere kippen. Die nemen liever plaats op de grond. Je kunt bij ons meerdere modellen vinden die bijvoorbeeld geschikt zijn voor krielkippen. In het hok kun je op de bodem bijvoorbeeld houtkrullen plaatsen, maar ook stro of hennepstrooisel gebruiken.

Kippenhok met ren aanschaffen
Wij bieden je verschillende mogelijkheden op het gebied van kippenhokken. Als je bijvoorbeeld zelf een grote kippenren hebt, dan kun je bij ons het hok aanschaffen, waar de kippen op stok kunnen gaan. Begin je met helemaal niets en ben je van plan om kippen te houden, dan kun je een keuze maken voor het kopen van een kippenhok met een ren. De kippenren is dan het gedeeld waar geen afgesloten dak op zit en waar de kippen overdag vrij kunnen rondlopen om in de avond weer het hok in te gaan. Bij de keuze voor een van de kippenrennen met hok is het uiteraard aan te raden om met de afmetingen rekening te houden en de locatie waar het geheel in de tuin wordt geplaatst. Bij het plaatsen van het hok en de ren is het aan te raden om met de locatie rekening te houden. Doorgaans wordt aangeraden om de ingang van het hok in de richting van het zuiden of oosten te laten staan.


Chewies XL staat voor :

- Voor 19 uur besteld, morgen in huis
- Gratis bezorging
- 5 % korting bij afhalen *droogvoer
- Aangetekend en verzekerd verstuurd
- 25.000 artikelen
- 14 dagen niet goed, geld terug
- Megastore van 700m2
- Persoonlijk contact
- Deskundig advies
- 100% vers voer garantie
- Keurmerk van Qshops
- Eigen parkeerplaatsen
- Erkend Dierenspeciaalzaak sinds 2006!

Chewies Dierenwinkel XL (700m2)
De grootste, goedkoopste en snelste dierenwinkel van Nederland !
Chewies DierenwinkelenMegastore*700m2
Rodenrijseweg 297-299
2651BS Berkel en Rodenrijs


EXTRA KENMERKEN:
 ● Type: Kippenhok of Kippenren
 ● Merk: Kippenhok

ADVERTEERDER:
Naam: Chewies nl
Tel: 0107952947
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2584151/ko

Chewies Megastore (700m2) en Trimsalon:
Rodenrijseweg 297-299
2651 BS Berkel en Rodenrijs

Telefoon : 010 - 795 29 47
Voor actuele openingstijden zie onze website
 
 ● Vandaag besteld voor 18 uur, morgen in huis.
 ● 25.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar.
 ● De grootste, goedkoopste en snelste Dierenwinkel.


Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed