Antieke oude metselstenen - vechtstenen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Kersbergen
type
aangeboden
adverteert sinds
14-08-2012
plaatsnaam
Ameide
telefoon
0183 600993
gezien
178 x
snelcode info
1675615

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Kersbergen is sinds jaar en dag het adres voor de oude en historische bouwmaterialen zoals gebruikte en gerecupereerde metselstenen. In 1993 is Kerbergen opgericht en begonnen met het verzamelen en schoonbikken van oude metselstenen zoals de welbekende gele ijsselstenen, ook wel geeltjes of ijsselsteentjes genoemd, appelbloesem ijsselstenen, waalstenen, de grote oude kloostermoppen?, rijnstenen en de vechtstenen?. Met name de oude vechtstenen staan bekend om hun slanke structuur met de maatvoering van circa 22x10,5x4cm. Deze zijn er in diverse kleurschakeringen te verkrijgen varierend van rood-oranje naar paars-brons.

Al deze oude metselstenen, die veelal vrijkomen bij het slopen van oude panden zoals boerderijen, worden door Kersbergen opgekocht en handmatig gesorteerd en schoongemaakt, waarna ze op pallets worden gestapeld en klaargemaakt om te worden hergebruikt bij de bouw van een open haard, poeren of zelfs een compleet huis.
Door onze passie voor de oude historische bouwmaterialen en de kennis die wij in de loop der tijd hebben vergaard, weet u zeker dat u goed wordt ingelicht over de mogelijkheden over het gebruik van gerecupereerde antieke bouwmaterialen zoals de oude metselstenen.

Bovendien hebben wij door onze goede contacten met diverse slopers een enorme voorraad op weten te bouwen van diverse soorten antieke metselstenen.
Wilt u meer informatie over de verschillende soorten antieke stenen die wij hebben, of heeft u zelf oude stenen te koop, neem dan vrijblijvend contact met ons op op telefoonnummer 0183 60 0993


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|