antieke boeren plavuizen

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
14-08-12
conditie
nieuw
adverteerder
Kersbergen
type
aangeboden
adverteert sinds
14-08-2012
plaatsnaam
Ameide
telefoon
0183 600993
gezien
161 x
snelcode info
1676174

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Kersbergen probeert u met behulp van haar showroom een beeld te geven in wat er mogelijk is op het gebied van oude en antieke estrikken, ook wel boerenplavuizen genoemd. De antieke estrikken zijn er in diverse kleurschakeringen te verkrijgen zoals oud hollands rood en oud hollands blauw gesmoord en de bekende oud hollands geglazuurde plavuizen. Vaak zijn deze plavuizen afkomstig uit kelders in boerderijen en andere historische panden.

Naast oude Hollandse plavuizen, hebben wij ook een ruim aanbod in antieke Franse plavuizen in zowel een handgevormd formaat als ook een machinale uitvoering. De antieke Franse plavuizen zijn er in diverse maatvoeringen te verkrijgen varierend van circa 14cm tot 22cm. De handgevormde oude Franse plavuizen hebben een grote variatie in kleur dat uiteenloopt van een zalmkleur tot donkerbruin. Prijzen zijn vanaf ? 65,00 per vierkante meter inclusief btw.

Voor meer informatie over de mogelijkheden in oude en antieke plavuizen verwijzen wij u graag naar onze website. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Ameide, waar wij alle soorten estrikken in voorbeeldvloeren hebben verwerkt. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0183 600993

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|