belgisch hardsteen vloeren

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
02-06-15
conditie
nieuw
adverteerder
Kersbergen
type
aangeboden
adverteert sinds
14-08-2012
plaatsnaam
Ameide
telefoon
0183 600993
gezien
5 x
snelcode info
5451882

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Huis, Tuin en Inrichting > Overige Huis, Tuin en Inrichting

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Kersbergen is sinds jaar en dag het adres voor Belgisch hardsteen vloeren. Met behulp van onze showroom proberen wij u een beeld te geven van de mogelijkheden van Belgisch hardsteen vloeren, maar vooral onze specialiteit: hardsteen vloeren met een oude uitstraling, maar met het gemak van heden. 

Vrijwel elke denkbare afwerking in het Belgisch hardsteen kunt u bij ons vinden. Enkele bekende afwerkingen Belgisch hardsteen die bij ons standaard in het assortiment te vinden zijn: Enostyle, Stylo Romano, Cottage, Belgisch hardsteen lichtblauw gezoet, soignies style, Belgisch hardsteen getrommeld. Tevens hebben wij enkele afwerkingen die zijn gemaakt naar het beeld van de oude kerkdallen. Deze tegels zijn op een unieke wijze verouderd en hebben het mooie sleedse oppervlak. 
 
Uiteraard hebben we naast de bovenstaande afwerkingen nog tal van andere afwerkingen in onze showroom liggen. Tevens is het mogelijk om maatwerk in het Belgisch hardsteen te leveren, zoals een aanrechtblad in het Belgisch hardsteen of een mooie schouw. Voor meer informatie en foto’s verwijzen wij u graag naar onze website. Voor vragen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0183 600993

ADVERTEERDER:
Naam: Kersbergen
Tel: 0183 600993

Deel deze advertentie met:
|