Roosevelstsraat 14m2 jan-jun

prijs
€ 312
datum plaatsing
16-04-17
adverteerder
Kamers in Leiden
type
aangeboden
adverteert sinds
15-11-2014
plaatsnaam
Leiden
telefoon
n.v.t.
gezien
8 x
snelcode info
4488664

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Van 1 januari t/m in ieder geval 1 juni ben ik op zoek naar een onderhuurder voor mijn kamer, omdat ik dan een semester in Ierland ga studeren.

Ik woon in huize**: een gemengd huis met verschillende mensen, zowel qua studies als qua verenigingen (SSR, Quintus, niet-lid). Ieder doet zijn eigen ding, maar we vinden het wel heel leuk om af en toe gezellig met zijn allen te eten, naar een feestje te gaan en in de zomer kunnen we ’s avonds nog lekker op ons balkon zitten.Nog even wat info over de kamer, het huis en de omgeving:

Het is een gemeubileerde kamer van 13,5m2 en hij kost ongeveer 312 euro incl. per maand. In de kamer zal een bed, bank, koelkast, boekenkast, kastje, bureau en een stoel staan. De kledingkast staat op de gang.

Internet, televisie en de wasmachine gaan via de huisrekening (incl. in de prijs). De badkamer en wc deel je met 3 mensen en de keuken met zijn allen, je hebt wel een eigen kastje. Verder bestaat ons huis uit twee gangen, met daartussen de keuken en daaraan grenzend het balkon.Het huis bevindt zich op loopafstand van een handig winkelcentrum, waar je o.a. een Lidl, kruidvat, hema, snackbar, chinees en de AH XL kunt vinden. In de binnenstad ben je ook zo (met ongeveer 5 minuutjes fietsen) en ook de verschillende faculteiten zijn makkelijk en snel te bereiken. Bovendien is station Leiden Lammenschans ongeveer 10 minuten lopen.Ben je geïnteresseerd? Stuur me dan even een berichtje, en dan kun je gerust een keer komen kijken.

Deel deze advertentie met:
|