Begeleider 3

MiddinMet jouw oplossingsgerichtheid en positieve houding, help jij onze cliënten om zo goed mogelijk deel te nemen aan de samenleving. Met zorg die helemaal bij hen past. Daarom ben jij de Begeleider 3 die wij zoeken voor onze locatie Dillenburgsingel in Leidschendam. Laat jij onze bijzondere cliënten hier gewoon zijn? Solliciteer dan nu bij Middin.

Jij maakt onze zorg bijzonder
Omdat jij je goed kunt inleven in de cliënten en in staat bent jouw communicatie hierop aan te passen, maak jij onze zorg bijzonder.

Om precies te zijn:
-verricht je dagelijkse ondersteuning aan cliënten op het gebied van persoonlijke verzorging (ADL) en begeleiding.
-verricht je voorbehouden handelingen zoals het uitdelen van medicijnen.
-rapporteer je over de zorg in onze elektronische cliëntdossiers.
-onderhoud je het contact met met de familie en de huisarts van onze cliënten.
-neem je deel aan team- en werkoverleg. 
-lever je een actieve bijdrage aan alle voorkomende zaken met betrekking tot de woonvoorziening.Hier doe je dit 
Je gaat werken bij locatie de Dillenburgsingel in Leidschendam. Hier versterk je ons team dat uit vijftien collega’s bestaat. Net als jij, deskundige zorgprofessionals met hart voor cliënten. Collega’s die elke dag meer dan 100% gaan voor de allerbeste zorg. Een dynamisch team met veel oog voor de kwaliteit van zorg, kritisch naar elkaar en naar de dienstverlening. Het team wordt uitgebreid om nog meer kwaliteit van zorg te kunnen leveren. De sfeer is open en opbouwend.

Locatie Dillenburgsingel, gelegen in Leidschendam-Voorburg, is een locatie bestaande uit 30 appartementen waar in totaal 27 cliënten wonen. Dit zijn cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, NAH of psychische problematiek. De leeftijd varieert van 21 tot 75 jaar. De locatie bevindt zich vlakbij een klein winkelcentrum en boven een wijkcentrum. Twee appartementen zijn ingericht als trefpunt, waar cliënten dagelijks koffie kunnen drinken en 's avonds gezamenlijk van hun maaltijden kunnen genieten. Er wordt gewerkt met geplande en ongeplande zorg. Daarnaast kunnen cliënten, via het zorgalarm, een beroep doen op de begeleiders. 's Nachts is een slaapdienst aanwezig. 
Werken bij Middin


Middin is gewoon bijzonder. Dat merken niet alleen onze ruim 5.500 cliënten die verdeeld over heel Zuid-Holland de allerbeste persoonlijke zorg krijgen. Dat merken ook onze circa 3.300 medewerkers. Werken bij Middin betekent: gewaardeerd en gerespecteerd worden. In een inspirerende werkomgeving met gedreven zorgcollega’s, iedere dag alles uit jezelf kunnen halen en jezelf blijven ontwikkelen. Denken vanuit de cliënt en niet vanuit protocollen. En zichtbaar en met veel voldoening concreet bijdragen aan waar we met elkaar iedere dag voor gaan: bijzondere mensen gewoon laten zijn.Solliciteer nu!

Sta jij in de startblokken om bij Middin aan de slag te gaan als begeleider 3? Solliciteer dan direct via de onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst nog meer weten over wat jouw functie zo bijzonder maakt? Neem dan contact op met Martijn de Kremer, Zorgmanager, via: 06 - 136 493 78. Wanneer je meer wilt weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met een van onze Recruiters via 070 372 35 48. We beantwoorden graag al je vragen. Als je bij ons solliciteert, vragen we je om een actuele VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). 
Dit breng je mee


Werken als Begeleider 3 is lang niet altijd even makkelijk. Het stelt behoorlijke eisen aan je kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk, dat je ondernemend, hartelijk en een echte aanpakker bent en dat je zowel in teamverband als zelfstandig uitstekend uit de voeten kunt. De grote diversiteit in zorgvragen en doelgroepen maken het werk op Dillenburg afwisselend, maar vraagt ook om snel te kunnen schakelen om de juiste zorg en ondersteuning te kunnen bieden. Hier draai jij je hand niet voor om en dat maakt jou bijzonder! 

Verder :
-heb je een afgeronde opleiding MMZ 3/4, SPW 3/4, VIG, of een vergelijkbare zorggerelateerde opleiding.
-zou het fijn zijn als je al ervaring hebt met handelingen als het uitdelen van medicijnen en het werken met tilliften.Wij vinden jou belangrijk


Onze cliënten kunnen niet zonder jou. Jij bent voor hen belangrijk. Daarom vinden wij jou ook belangrijk. Wij zorgen goed voor je. Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we je voor deze functie Begeleider 3 (28 - 32 uur per week, werktijden onregelmatig volgens rooster):
-een salaris van maximaal € 2.675,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 35 conform de CAO-GHZ)
-prima opleidings- en bijscholingsmogelijkheden binnen ons ruime aanbod. En de kans om je te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Maar ook de mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem (MKSA, opgenomen in de CAO) een deel van je brutosalaris om te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld voor extra vrije dagen of een fietsplan. En je krijgt bij ons verschillende medewerkersvoordelen, zoals korting op verzekeringen, maar ook op dagjes uit.


Locatie: Leidschendam

Salaris indicatie:

Uur:

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706376/middin-begeleider-3-leidschendam
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Middin
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Leidschendam-Voorburg / Voorschoten
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570040

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.