RETIN-A creme

prijs
€ 30,95
datum plaatsing
24-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Virginia
type
aangeboden
adverteert sinds
26-03-2014
plaatsnaam
Leidschendam-Voorburg / Voorschoten
telefoon
00393345914038
gezien
2 x
snelcode info
3416390

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Retin-A is de beste anti veroudering creme beschikbaar ter bestrijding van de tekenen van veroudering op een efficiënte manier.

Deze verbazingwekkende huid crème bevat een krachtige ingrediënt bekend als tretinoïne .

Dit ingrediënt maakt retin-A het meest effectief in verbetering van het uiterlijk van de huid, vooral in termen van rimpels, beschadiging door de zon en donkere vlekken.

Dit anti-rimpel crème werkt door het verhogen van de omzet van de cel die tot de peeling van de dode buitenste laag van de huid leid.

Het is een cosmetisch produkt die in crèmevorm wordt gebruikt en is te verkijgen in verschillende soorten concentraties, die samenhangen met verschillende soorten huidtypes.

Voor de meeste mensen, is een goed begin niveau van retinol concentratie ongeveer 0,2% tot 0,5% . Zodra uw huid is gewend aan de verbinding, kunt u het percentage te verhogen.

Percentage niveaus die goed werken voor de meeste mensen zijn rond 0,6% tot 1%. Echter, als er tekenen zijn van irritatie, terug te gaan naar een zwakkere formule is een goed idee.

Retin-A creme word meestal een keer per dag aangebracht,het liefst voor het slapen gaan.

De huid dient goed gereinigd en droog te zijn.

Deel deze advertentie met:
|