diamant boormachine boorstatief betonboor machine

prijs
€ 1.395
datum plaatsing
19-04-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
81 x
snelcode info
1410627

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn het bedrijf FERAMOTOOLS leverancier van specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


Het model BB4001, is een geheel uit aluminium vervaardigde boormotor van 2600 Watt waar maximaal gaten van 350 mm mee geboord kunnen worden. Deze machine is zeer geschikt voor continue gebruik door de professionele betonboorder of installateur. Tevens is hij standaard uitgerust met een slipkoppeling, wateraansluiting, een booraansluiting R1/2 & 1 1/4 UNC, kantelbaar statief, vacuumvoet en een PRCD aardlekschakelaar. De boormachine is zeer eenvoudig van het statief te halen, zodat u ten aller tijde eerst alleen het statief kan monteren op de muur of vloer.

PRODUCTSPECIFICATIES
Merk: FERAMOTOOLS
Type: BB4001
Boor capaciteit: 350mm
Vermogen: 2600 Watt
Aansluiting: 1 1/4 UNC Buitendraad en R1/2 Binnendraad
Nat & droog gebruik een meegeleverde wateraansluiting
Twee stands schakelaar: 460 & 900 toeren
Voltage: 230 Volt
Inclusief PRCD aardlekschakelaar, kantelbaar statief, 2 steeksleutels, 1 inbussleutels en vacuumvoet!!

Voorzien van een softstart, waardoor de machine ook te gebruiken is op normale B16 huis en tuin groepenkasten.

LET OP!!
Wanneer de Boormachine intensief gebruikt word en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 3 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel.
Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt niet onder de fabrieksgarantie van alle gereedschapsmerken!


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA binnen 3 werkdagen incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1570885


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|