soldeerbout zink solderen soldeerpistool soldeer

prijs
€ 189
datum plaatsing
26-04-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
203 x
snelcode info
1423149

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn het bedrijf FERAMOTOOLS leverancier van specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


Professionele elektrische soldeerbout die een opwarmtijd heeft van maar 4 minuten, om tot een temperatuur te komen van 580 Graden Celsius. De bout beschikt over een koperen punt van 25mm breed. Te gebruiken voor het verwerken van zink, lood, koper etc. Deze soldeerbout is uitgerust met een metalen verwarmingselement in het stalen huis, wat garant staat voor een lange levensduur.

Tevens is de bout licht onder een hoek op de steel bevestigt, wat prettig werkt in hoeken. Het ideale gereedschap voor een installateur, wanneer werken met open vuur niet mogelijk is. U kunt met deze soldeerbout al uw zinkwerk uitvoeren zoals dat ook met een brander kan. De soldeerbout beschikt over een houten handvat wat garant staat voor een stevige grip.

PRODUCTSPECIFICATIE
Model: ZSB1001
Vermogen 500 Watt 230 Volt
Max temperatuur: 580 graden celsius
Opwarmtijd: 4 minuten
Breedte Soldeerpunt: 25 mm
Type verwarmingselement: metaal verwarming conductor in stalen huls
Solderings capaciteit metaal: 2,5mm
Lengte snoer: 1,5 mtr

LET OP!!
Alleen gebruiken onder droge omstandigheden. Niet in contact met vocht laten komen.


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA binnen 3 werkdagen incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen ;

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1576275


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|