diamant boormachine diamant boren set dozenboor

prijs
€ 595
datum plaatsing
27-04-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
77 x
snelcode info
1425913

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn het bedrijf FERAMOTOOLS leverancier van specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


Gebruiksklare basisset voor iedere electricien, installateur of timmerman voor het boren van gaten in beton, steen, kalkzandsteen enz.

COMPLETE SET BESTAANDE UIT:
- Diamant boormachine BB1001, 1500 Watt, nat & droog gebruik met drie versnellingen
- Diamant borenset nat gebruik, met de boormaten: 32 mm, 56 mm, 81 mm en 111 mm met een R1/2 aansluiting in een aluminium koffer met een verlengstuk voor de boren van 200 mm.
- Nat gebruik 82 mm dozenboor voor het boren van electradozen in beton, kalkzandsteen, steen enz.

LET OP!! Wanneer de Boormachine intensief gebruikt word en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 3 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel.
Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt niet onder de fabrieksgarantie van alle gereedschapsmerken!


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA binnen 3 werkdagen incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTWnummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen ;

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1577608


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|