invalzaag handcirkelzaag cirkelzaagmachine

prijs
€ 389
datum plaatsing
27-04-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
140 x
snelcode info
1425938

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn het bedrijf FERAMOTOOLS leverancier van specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


Voor het watergekoeld of droog zagen van natuursteen in combinatie met een liniaal, beton en andere materialen die u moet zagen met een diamantzaagblad.

PRODUCTSPECIFICATIES
Merk: FERAMOTOOLS
Model: SHZ1001
Voltage: 230 Volt
Snelheid onbelast: 4100 RPM
Vermogen: 1800 Watt
Max diameter zaagblad: 180 mm
Maxiale diepte: 52 mm
Asgat: 22,23mm
Incl. Graniet PRO zaagblad voor harde & zachte tegels 180 mm, liniaal 1400mm, PRCD aardlekschakelaar en kunststof systainer.

Om met deze machine graniet of tegels te zagen raden wij onze "tegels & graniet PRO" zaagbladen aan. Alle zaagbladen vind u in de rubriek "diamantboren & zagen"

LET OP! Deze machine is geen vervanger van een waterzaagtafel. Dit is een lichte handmachine die niet continue te gebruiken is om dikke platen te zagen.
Wanneer de machine intensief gebruikt word en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 3 minuten de machine direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel.
Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt niet onder de fabrieksgarantie!


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA binnen 3 werkdagen incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTWnummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen ;

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1577609


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|