luchtspuitpistool airless spuitpistool lakspuit

prijs
€ 249
datum plaatsing
07-09-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
159 x
snelcode info
1781079

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn leverancier van het merk FERAMOTOOLS en ander specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


Lucht ondersteunend Spuitpistool SPM07 Max: 270Bar (Diverse spuitpistolen verkrijgbaar)

Professioneel lucht ondersteunend Airless spuitpistool vervaardigt uit hoogwaardig materiaal, en gecoat in Titan Rood. Dit pistool maakt het mogelijk om met een normale airless pomp onverdund watergedragen lakken te verspuiten in combinatie met een compressor.
Het voordeel van dit model is dat hij gebruik maakt van de normale omkeer spuit tips, en niet langer met de tip dopjes die zeer moeilijk te reinigen zijn. Met de normale omkeertip reinigt u de tip en het spuitbeeld door hem een slag te draaien en omgekeerd door te spuiten. Tevens is het pistool uitgerust met een luchtdruk regelaar om haarfijn de luchtstroom te regelen.
Het pistool maakt gebruik van een verf filter die zich net na de materiaal slangaansluiting bevind.

PRODUCTSPECIFICATIES
Merk: Feramo Tools
Maximale druk: 270 BAR
Inclusief Tiphouder
Excl. spuittip
Materiaal Slang Aansluiting 1/4"
Lucht slangaansluiting: 6mm lucht snelkoppeling & luchtdruk regelaar


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA binnen 3 werkdagen incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1641616


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|