sleuvenfrees sleuvenfrezen sleuvenfreesmachine

prijs
€ 299
datum plaatsing
03-12-12
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
105 x
snelcode info
2010539

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wij zijn leverancier van het merk FERAMOTOOLS en ander specialistisch gereedschap voor professioneel gebruik. KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN!


Dit is de meest verkochte sleuvenfrees voor elektriciens, die het belangrijk vinden om te werken met een zeer lichte, maar sterke machine. De ideale lichtgewicht & compacte inval sleuvenfrees voor het 90% stofvrij frezen van sleuven voor elektra leidingen of waterleidingen in beton, kalkzandsteen, cement enz.

PRODUCTSPECIFICATIES
Merk: FERAMOTOOLS
Model: MF3001
Snelheid onbelast: 6500 RPM
Vermogen: 1500 Watt, 230V
Max diameter Zaagblad: 150mm
Maximale diepte: 45mm
Maximale Sleufbreedte 8-45mm
Asgat: 22,23mm
Gewicht: 4,7kg
Incl. 2 x zaagbladen universeel 150mm en een kunststof koffer

Voor het optimaal zagen in beton met deze machine, raden wij onze 'Betonzaagbladen Pro' aan.

LET OP!! Dit is een LICHTE frees enkel geschikt voor licht freeswerk! Voor zwaar en intensief freeswerk raden wij de MF1001 aan. Zorg dat de machine uitgerust is met de juiste zaagbladen voor het te zagen materiaal. Wanneer de frees intensief gebruikt word en warm word, dient de gebruiker de sleuvenfrees minimaal 3 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt niet onder de fabrieksgarantie van alle gereedschapsmerken!


Veilig betalen via iDeal & Paypal is mogelijk. Ook versturen wij onder rembours. Wij leveren in heel EUROPA incl. factuur en garantie. Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Lelystad, Nederland. Met een geldig Belgisch BTW nummer kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. Typfouten en tussentijdse prijswijzigingen

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET ONZE FERAMOTOOLS KLANTENSERVICE: +31 (0) 320-253161, OF MAIL ONS

Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/1689907


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|