let op voorkom oplichting

prijs
€ 0
datum plaatsing
19-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
de Jong
type
aangeboden
adverteert sinds
05-05-2010
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
06-53889876
gezien
8 x
snelcode info
797939

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Maar Gelukkig Hebben Wij Koopplein!

Door: ANP | 25 oktober 2010
Het nieuwe Meldpunt Internetoplichting voorziet in een behoefte. Sinds de start van het meldpunt twee weken geleden zijn ruim duizend meldingen binnengekomen. Dat maakte de politie maandag bekend. Het gaat om mensen die zeggen dat ze zijn opgelicht via marktplaats.nl.

De meeste mensen zijn opgelicht voor een bedrag van 50 tot 75 euro. Het gaat bij de oplichting vooral om consumentenelektronica, kleding en schoenen. Spullen worden niet geleverd of verkopers krijgen geen geld, terwijl ze al spullen hebben opgestuurd.

Het meldpunt is een samenwerking tussen de politie, het Openbaar Ministerie en marktplaats.nl. Gedupeerden kunnen oplichting melden via de site mijnpolitie.nl. Als er genoeg aanleiding is voor onderzoek, wordt hen gevraagd aangifte te doen. Een deel van de informatie gaat naar marktplaats, zodat dit bedrijf advertenties van de site kan halen en accounts kan blokkeren.

Voorkom oplichting door lokaal te handelen!

Koop en verkoop daarom op Koopplein. Omdat het lokaal is kan je zo even gaan kijken of het product wel helemaal in orde is. En heb je GEEN verzendkosten!

KOOP VEILIG,
KOOP VERTROUWD,
KOOP GEMAKKELIJK EN SNEL
KOOPPLEIN.NL

Deel deze advertentie met:
|