dozenboor 82mm turbo boor natboor diamantboor

prijs
€ 79,95
datum plaatsing
16-08-11
conditie
nieuw
adverteerder
Alduro Trading B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
11-12-2012
plaatsnaam
Lelystad
telefoon
0320253161
gezien
221 x
snelcode info
853338

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

KIJK OOK NAAR AL ONZE ANDERE ADVERTENTIES VOOR MEER AANBIEDINGEN EN MODELLEN! Wij zijn het bedrijf FERAMOTOOLS, dat gereedschap aanbied voor de diamant en afbouwmarkt.


Diamant dozenboor, voor het droog of nat boren van electra dozen in de maten 68 mm en 82 mm. Premium uitvoering, dus gegarandeerd de hoogste kwaliteit segment. Met de "droog gebruik" dozenboren kunt u boren in alle zachte materialen zoals: kalkzandsteen, gevelsteen, ytong, gasbeton maar ook betonsteen.

Met de "nat gebruik" dozenboren kunt u boren in gewapend beton, kalkzandsteen enz.

LET OP! voor het veilig boren dient u boormachine over een slipkoppeling te beschikken, en nooit de klopstand van uw machine gebruiken! Door het gebruik van de dozenboren in combinatie met onze stofadapters en een stofzuiger, kan u nagenoeg stofvrij boren. De betonboormachine BB1001 van FERAMOTOOLS is de ideale machine voor het gebruik met de onderstaande dozenboren, deze is in de aanbieding voor: ? 295,- excl. BTW.

Dozenboor TURBO 82mm LASER gelast: "NAT GEBRUIK" BETON

Dozenboor 82 mm met 8 lasergelaste TURBO segmenten, voor het nat boren in de hardste materialen zoals: zwaar gewapend beton, graniet enz.

DIT IS DE BESTE KWALITEIT DOZENBOOR DIE ER IS!
Kwaliteit: PREMIUM
Aantal diamant segmenten: 8 stuks LASER GELAST
Segmenthoogte: 7 mm
Nat gebruik
Lengte van de boor: 65 mm
Aansluiting: R1/2 Mannelijk


Onze producten kunnen (ook onder rembours) worden bezorgd door heel Nederland, Belgi? en Europa incl. factuur en garantie. Afhalen is enkel mogelijk bij ons magazijn te Lelystad in Nederland. Mocht u een geldig Belgisch BTW nummer hebben, dan kunt u belastingvrij bij ons kopen. Alle genoemde prijzen zijn excl. 19% BTW. Typ fouten en tussentijdse prijswijzigingen .

BEL VOOR MEER INFORMATIE MET FERAMOTOOLS: 0320-253161, OF MAIL ONS!

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|