Succesvol uw huis verkopen

prijs
€ 27
datum plaatsing
15-07-17
adverteerder
barry
type
aangeboden
adverteert sinds
07-12-2011
plaatsnaam
Neer
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
1200896

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Beste Huisbezitter,

Je huis verkopen is niet altijd even eenvoudig als het lijkt. Waarom staat het ene huis maar enkele dagen te koop en het andere een jaar of zelfs langer? Waarom wordt het ene huis met veel winst verkocht en blijft de ander met enorme schulden achter?

Presentatie is het antwoord op deze vragen. De presentatie van de woning op de foto’s, de presentatie op het internet en de presentatie aan de potentiële kopers.

Elk huis is verkoopbaar, maar je moet wel weten hoe.
Vanuit mijn jarenlange ervaring in digitale fotografie en internet, werd mij gevraagd of ik met de presentatie van woningen van vrienden en kennissen kon helpen. Ik hielp ze en vertelde wat ik wist en raakte daardoor nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk was om een huis goed verkoopbaar te maken.

Ik ben op zoek gegaan naar deze informatie en gaf tips en aanbevelingen aan mijn vrienden en kennissen. De huizen werden sneller verkocht en met meer winst dan verwacht!

Al deze verkoop tips en ervaringen heb ik uiteindelijk opgeschreven. Het was in eerste instantie niet eens de bedoeling maar ik bleek zo veel nuttige informatie te hebben verzameld en kreeg zoveel positieve reacties dat ik besloten heb dit te bundelen tot een boek.

Al deze tips en ervaringen helpen je een huis sneller en beter verkoopbaar te maken. En met meer winst! Huisstijlist is niet nodig! Huis verkopen met verlies? Hoeft niet!


http://twurl.nl/0i7mme

Deel deze advertentie met:
|