Medewerker Melkvee en Pluimvee

AB Midden NederlandDe oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven. Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen. Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Functiebeschrijving
Voor een melk- en pluimveebedrijf in Woudenberg zijn wij voor 3 à 4 dagen per week op zoek naar een Medewerker Melkvee en Pluimvee. Je gaat je bezighouden met het verzorgen van het melkvee, waarbij je kunt denken aan melken, voeren en de stal schoonmaken. Verder kun je bij het pluimvee denken aan het rapen, opleggen, sorteren en verpakken van eieren. Daarnaast ook aan het vaststellen, vastleggen en controleren van de gegevens omtrent de eieren. Ook kan het reinigen en desinfecteren conform een strikt hygiëneprotocol tot je werkzaamheden behoren.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste kandidaat die zich herkent in de volgende functie-eisen:
-Je bent gemotiveerd om als Medewerker Melkvee en Pluimvee aan het werk te gaan;
-Je hebt affiniteit met en ervaring in het werken met zowel melkvee als pluimvee;
-Je bent een echte aanpakker;
-Een trekkerrijbewijs en ervaring in het rijden op de trekker is een pré;
-Je bent beschikbaar voor 3 à 4 dagen per week;
-Je woont in de omgeving van Woudenberg;
-Je beschikt over eigen vervoer, of woont op redelijke fietsafstand van Woudenberg.Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je uitdagend en afwisselend werk, waarbij je jouw ervaring in kunt zetten en daarnaast verder kunt leren op het bedrijf. Beloning is volgens CAO Dierhouderij.Enthousiast geworden over de vacature? Wacht dan niet langer, klik op de button Solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier! Een korte motivatie stellen wij daarbij erg op prijs.


Locatie: Woudenberg

Salaris indicatie:

Uur: 24-32

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705541/ab-midden-nederland-medewerker-melkvee-en-pluimvee-woudenberg
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder AB Midden Nederland
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Leusden / Woudenberg
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 1 x
  • Snelcode info 21570718

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.