Winterbloemen van Mary-Rose Hayes

prijs
€ 2,25
datum plaatsing
10-11-12
conditie
gebruikt
adverteerder
wilma Xxx
type
aangeboden
adverteert sinds
30-11-2012
plaatsnaam
Bemmel
telefoon
n.v.t.
gezien
50 x
snelcode info
1946739

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Winterbloemen van Mary-Rose Hayes Omschrijving: Ze zijn verleidelijk, begerenswaardig, verrassend mooi, en ze zijn zussen. Ondanks een troosteloze jeugd in een vermoeide mijnwerkersstad, slaagden ze erin de wereld te veroveren.
Ze zijn even rijk als beroemd, maar hun ellendige jeugd met de tirannieke, onstabiele vader en de slaafse moeder, heeft diepe wonden geslagen. Zonder het van elkaar te weten worstelen ze alle drie met dezelfde twijfels en dezelfde grote angst. En elk op hun eigen manier proberen ze zich staande te houden in de wereld van seks, luxe, glamour en geld die de hunne is geworden.
ISOBEL WINTER, brutaal en doortastend, is een internationaal bewonderde filmster en de lieveling van Hollywood. Maar ze betaalt hiervoor een hoge prijs.
CHRISTIAN WINTER, aanvankelijk verlegen en teruggetrokken, ontpopt zich tot een sexy vrouw van de wereld, het verleidelijke middelpunt van de jetset. Totdat ze verliefd wordt op een mysterieuze drugsmokkelaar ...
ARRAN WINTER, eigenzinnig en artistiek, is een beroemd schrijfster, maar worstelt met een donkere en geheime obsessie die een gelukkige liefdesrelatie onmogelijk maakt ...
De dood van hun vader brengt hen terug naar het ouderlijk huis waar zij geconfronteerd worden met de ontsluiering van het familiegeheim.
Samen moeten ze de nooit vermoede waarheid onder ogen zien en proberen ermee in het reine te komen.

WINTERBLOEMEN is een meeslepende roman, tintelend, verleidelijk,
ontroerend en overtuigend als het leven zelf. Hard-coverZowel boek als stofkaft verkeren in nieuwstaat.285 pagina's Exclusief eventuele verzendkosten. Kijk voor meer boeken ook eens naar mijn andere advertenties.

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening