Teamleider 3 ploegen

PersonatoVoor MGG is Personato Werving en Selectie op zoek naar een Teamleider 3 ploegen. Als Teamleider 3 ploegen geef je leiding aan een ploeg van ongeveer 20 medewerkers. Verder draag je zorg voor een efficiënte inzet van beschikbare mensen, middelen en materialen, zodat minimaal de geplande output van het team/ploeg gerealiseerd wordt. Dit conform een vastgestelde planning, waarbij de targets voor kwaliteit, kwantiteit, uitvoering en kosten, alsmede verbeteringen gerealiseerd worden. Het betreft een functie in 3 ploegendienst. Werkzaamheden Efficiënt verdelen van de werkzaamheden over de verschillende medewerkers. Controleren van de beschikbaarheid van materialen, gereedschappen, voorschriften en instructies, enz. Dagelijkse product- proces- en kwaliteitscontrole. Oplossen van productiestoringen, zelfstandig of in samenspraak met de monteurs uit de Technische Dienst. Het realiseren van de productiedoelstellingen ten aanzien van productiviteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Het voeren van functionerings- en verzuimgesprekken. Verantwoordelijk voor instructie, handhaving en verbetering van regels op het gebied van milieu, arbo en veiligheid. Verantwoordelijk voor naleving en verbetering van orde en netheid binnen de afdeling. Verantwoordelijk voor het initiëren en realiseren van continu verbeteringen d.m.v. lean manufacturing, 5S, enz.
Functie-eisen


Om in aanmerking te komen voor deze vacature, voldoe je aan de volgende eisen:
-Een afgeronde technische MBO opleiding, bij voorkeur procestechniek of werktuigbouwkunde; 
-Tussen de 2-4 jaar werkervaring in een technische functie; 
-Kennis van CNC-verspaning is een pré; 
-Ervaring in een leidinggevende functie; 
-Grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit.
-Goede communicatieve vaardigheden; coachend, motiverende stijl van leidinggeven;
-Organisatorisch inzicht, ondernemend, stressbestendigheid, vernieuwend en oplossingsgericht.Arbeidsvoorwaarden


Salarisindicatie ligt tussen de €2.800,- en €3.200,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring, excl. 20% ploegentoeslag. Goede secundaire voorwaarden met o.a. (interne) opleidingsmogelijkheden.


Locatie: Bergen L

Salaris indicatie:

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/14581492/personato-teamleider-3-ploegen-bergen-l
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 06-11-18
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Personato
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-11-2018
  • Plaatsnaam Maasduinen
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 2 x
  • Snelcode info 21139303

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.