Jeugddoel, jeugd-goal, tuin-goal, tuin-doel

Sport en Welzijn > Sport > Voetbal

KENMERKEN:
• Conditie: Nieuw
• Levering: Ophalen of Verzenden

OMSCHRIJVING:
Graag introduceren wij van SoccerConcepts een nieuwe en revolutionaire serie thuis-goals speciaal voor de jeugd in Nederland en België.

Oorspronkelijk zijn deze goals ontwikkeld voor de voetbalverenigingen, maar door de perfecte eigenschappen van deze goal in combinatie met een scherpe prijs is het de ideale goal voor thuis in de tuin, oprit of erf.

Verkoopprijzen per stuk inclusief Btw:

UPVC JeugdGoal 1,55x1,25 €89,95
UPVC Jeugdgoal 2,45x1,25 €109,95
UPVC Jeugdgoal 2,45x1,85 €129,95
UPVC Jeugdgoal 3,65x1,85 €179,95
UPVC Jeugdgoal 5mx2m €250: nu AANBIEDING € 225

De verzendkosten bedragen € 8 ,00 ( incl btw) per goal, maar kunnen op afspraak ook opgehaald worden.

NB: Bij aanschaf van 2 goals tegelijk in onze shop ontvangt u automatisch 5% korting.

Van deze goals heeft u thuis jarenlang plezier en ze zijn niet te vergelijken met goedkopere aanbieningen van dunwandig ijzer welke na een paar maanden van ellende in elkaar zakken !!!

De goals zijn gemaakt van zogenaamd high impact uPVC. Dit houdt onder andere in dat deze PVC soort een bepaalde hoeveelheid energie, bijvoorbeeld in de vorm van een bal welke hard tegen een ligger of staander wordt geschoten, kan absorberen zonder te vervormen. Hierdoor is het materiaal slag- en stootvast.

Tevens is een toevoeging aan het materiaal gedaan zodat het niet afbreekt onder invloed van ultraviolet licht. Bovendien is een belangrijke innovatie toegepast in de vorm van een speciale drukknop-sluiting (zoals bijvoorbeeld toegepast voor het verlengen/verkorten van loopkrukken) voor het in elkaar schuiven van palen, liggers en hoekstukken.

Deze goals zijn zeer veilig in gebruik door het lage gewicht en gaan jarenlang mee. Wij krijgen telkens weer enthousiaste reacties van ouders maar vooral van de kinderen. De goals zijn gemakkelijk te verplaatsen door de kinderen zelf door het lichte gewicht. Ook zijn de goals zeer veilig in gebruik en treden geen blessures op. De goals zijn zo geconstrueerd dat ze niet omvallen.

De goals zijn verkrijgbaar in 5 maten. De kleinere maten zijn bij uitstek geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De grotere maten worden gretig gebruikt vanaf 8 t/m 16 jaar.

In Engeland worden deze goals speciaal aanbevolen voor het j e ugdvoetbal door de FA. Het 5mx2m model wordt gebruikt voor alle jeugdwedstrijden dwars over het veld. In de jeugdopleidingen van Arsenal. Liverpool en Manchester United worden de uPVC-goals bij voorkeur gebruikt.

De goals kunnen zeer veelzijdig worden gebruikt:

Recreationeel gebruik: in de tuin, op de oprit, op straat, op het erf, in het park, op de camping, op vakantie ... etc etc .

Jeugdtraining: met meerdere teams gelijktijdig trainen

Jeugdwedstrijden: F- en E-pupillen en 4 tegen 4

Seniorentraining: door het lichte gewicht zeer gemakkelijk te verplaatsen en ideaal voor de kleinere partijtjes in de trainingen.

Voetbalscholen: door het eenvoudige monteren en demonteren ideaal om mobiel in te zetten. Optioneel zijn passende draagtassen bij te bestellen . De goals worden zeer compleet geleverd inclusief :

Drukknop-sluittsysteem

Doelnet

Bevestigingsclips voor de doelnetten

Grondbeugels (op de grondbuizen is aangegeven waar de beugels geplaatst moeten worden)Reserve-onderdelen: Zijpalen, achterpalen, liggers en hoekstukken zijn los na te bestellen. U kunt eenvoudig zelf een goal repareren. Kortom: Een zeer compleet, handig en praktisch produkt.
Door het gebruik van uPVC kosten deze goals maar een derde van vergelijkbare alumimium varianten.
.
Kijk voor meer informatie op onze webshop soccerconcepts


Bel of mail ons voor meer informatie en u krijgt altijd een snelle reactie.

EXTRA KENMERKEN:
• Type: Overige typen

ADVERTEERDER:
Naam: SoccerConcepts
Tel: 0651686756
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/2546142/ko

SoccerConcepts: Alle voetbalmaterialen. Directe levering tegen scherpe prijzen.
  • Prijs € 89,95
  • Datum plaatsing 02-02-13
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder SoccerConcepts
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 02-02-2013
  • Plaatsnaam Dreumel
  • Telefoon 0651686756
  • Gezien 125 x
  • Snelcode info 2155179

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Bezorgservice