Nozzle Voetbalveldbelijning Impact Direct

Nozzle Voetbalveldbelijning Impact Direct


Nozzle Voetbalveldbelijning Impact Direct

Speciale Nozzle voor het aanbrengen van Impact Direct lijnmarkeringsverf

Het belijnen van voetbalvelden vind al ruim 150 jaar plaats. Eerst met natte kalk en de laatste jaren met de aanmaak van een mix van lijnmarkeringsverf met water via steeds betere lijnmarkering machines. Maar ook deze methode blijft uiteindelijk arbeidsintensief door de tijd voor het mengen en het schoonmaken. Een innovatie van de laatste jaren is het belijnen met voor gemengde lijnmarkeringsverf. Dit scheelt tijd voor het mengen. Ook deze methode kent zijn nadelen, doordat de verf uiteindelijk toch neerslaat in de tank en het ongewenste milieu aspect van het vervoeren van voornamelijk water. 

Met Impact Direct lijnmarkeringsverf belijnt u voortaan zonder al deze tekortkomingen:

1. U hoeft Impact Direct niet meer te mengen met water. Eenvoudig de can op de Impact markeerwagen plaatsen en de slangen plaatsen is voldoende.

2. U spoelt de Impact markeerwagen schoon door de slangen eenvoudig een paar minuten in de water can te plaatsen.

Impact Direct is een lijnmarkeringsverf met unieke eigenschappen. De dichtheid van de verf is zodanig dat deze gelijkmatig blijft bij gebruik en de verf kan direct met een speciale nozzle worden verdeeld. De verneveling is dermate fijn dat de verf op de gras sprieten terecht komt (en niet met de waterdruppels eraf glijdt). Dit geeft perfecte uitvloeiing, egale dekking en zeer lage verspilling. 

De aangebrachte lijnen zijn na droging watervast en gaan dus langer mee. Impact direct kan ook ook aangebracht worden bij lichte regenval.

Impact Direct van Sure Line is een echte innovatie op het gebied van voetbalveld belijning. Hiermee bespaart u veel tijd, geld en het milieu.

Impact Direct wordt geleverd in handzame/ te hanteren cans van 10kg/8liter. Met één can belijnt u 3 tot 4 velden in één run. Bekijk ons filmpje: https://youtu.be/GUl4j0-2UJ4

Wilt u deze innovatieve lijnmarkeringsverf eens proberen bij uw vereniging ?

Bestel dan een Can voor deze aanmoedigingsprijs als eerste bestelling !!!

Maar een beter idee is om even te bellen of mailen voor een afspraak. Dan komen wij graag een demonstratie geven bij uw vereniging om het gemak te ervaren van deze tijdsbesparende methode.

 

 

 

 

 


SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: SoccerConcepts
 ● SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts1094


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 16,95
  • Datum plaatsing 23-07-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder SoccerConcepts
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-02-2019
  • Plaatsnaam Dreumel
  • Telefoon 0487-572229
  • Bekeken 27 x
  • Snelcode info 22307130
Bezorgservice