Mini Voetbal Bal: Kleine voetbal aan een koord voor eindel…

Mini Voetbal Bal: Kleine voetbal aan een koord voor eindeloze training met rugzak en pomp


De mini-voetbal bal (ook wel mini soccer bal of minisoccer bal) is een voetbal aan een koord waaraan een blokje is bevestigd. Nu met rugzakje en pomp. Perfect voetbal kado.

Door het gebruik van de mini-soccerbal blijft de bal altijd binnen het bereik van de speler en daardoor kunnen de trapbewegingen vaak herhaald worden. De mini-soccerbal is een uitstekend hulpmiddel om individueel oefeningen uit te voeren. Hij/zij hoeft niet steeds achter de bal aan te lopen om zijn/haar bal na een trap op te halen.

Het constant trainen van verschillende voetbaltechnieken met de mini-soccerbal geeft een speler zekerheid en vertrouwen. Passen komen bij medespelers aan, de reactiesnelheid ligt hoger, nauwkeurigheid in schotprecisie neemt toe en daardoor ontstaan er in wedstrijdsituaties veel meer succesvolle doelpogingen.

Het voortdurend links en rechts trappen zorgt ervoor dat je perfect tweevoetig wordt en dat je bekken soepel en recht blijft staan, zodat je kans op blessures verlaagt.

De mini soccer bal kan zowel in de training bij de voetbalvereniging gebruikt worden als ook thuis in de vrije tijd om te oefenen.

We verkopen deze ook veel aan voetbalscholen als onderdeel van de techniektraining.

Ideaal kado voor de feestdagen voor een heel elftal jeugdspelers of bijvoorbeeld aan het einde van het seizoen om in de zomerstop door te kunnen oefenen.

Deze bal wordt in eigen beheer geproduceerd. Goede kwaliteit PU met ingenieuze bevestiging van het koord aan de bal. Stevig zwart koord met robuuste handgreep. 

Nu als speciale aanbieding met rugzak en handig pompje. De rugzak kan ook worden gebruikt voor de voetbalspullen, gymspullen of zwemspullen. Met het pompje kunnen alle gangbare ballen worden opgepomp

Prima geschikt als verjaardagskado voor de jonge voetballer of voetbalster

 

 


SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8719992518043
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: SoccerConcepts
 ● SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts1362


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 14,95
  • Datum plaatsing 23-09-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder SoccerConcepts
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-02-2019
  • Plaatsnaam Dreumel
  • Telefoon 0487-572229
  • Bekeken 8 x
  • Snelcode info 22875499
Bezorgservice