Juniorengoal 5m x 2m inklapbaar

Pupillenvoetbal: Juniorengoal 5m x 2m x 80cm x 1,6m diep. Volledig inklapbaar tot 35cm breedte, Perfekt voor kunstgrasvelden

Juniorengoal 5m x 2m x 80cm x 1,6m diep. Volledig inklapbaar tot 35cm breedte. Perfekt voor kunstgrasvelden
Ideaal alternatief voor de bekende wegklapbare pupillengoals op kunstgrasvelden. Deze goals zijn eenvoudig in 30 seconden op te zetten op zaterdagmorgen voor de pupillenwedstrijden. En daarna weer in 30 seconden in te klappen en op te bergen. Ingeklapt zijn de goals niet meer dan 35cm breed en kunnen zo eenvoudig op het veld of in directe omgeving worden bewaard. Het grote voordeel t.o.v wegklapbare goals is dat u deze goals ook op andere plaatsen en velden kunt gebruiken.

 
Inklapbaar Aluminium Voetbaldoel 500x200x160 cm


 ● Volledig gelast
 ● Gepatenteerd gasveren systeem
 ● Voldoen aan de afmetingen van de KBVB en de KNVB


Dit aluminium voetbaldoel is uniek, ongeëvenaard in hun soort! Ze combineren de sterkte van een verplaatsbaar voetbaldoel met een groot opberggemak na de training


Beschikbaarheid: In voorraad

Verzendkosten: € 0,00

Levertijd: 2-3 weken

 
Product informatie
Inklapbaar Aluminium Voetbaldoel 500x200x160 cm is een volledig gelast aluminium voetbaldoel dat vervaardigd is uit hoogwaardig aluminium en dat staan garant voor jarenlang speelplezier. Het aluminium inklapbaar voetbaldoel heeft de grondkader als het zelfde profiel als het voetbaldoel frame waardoor het gehele voetbaldoel een stevig geheel krijgt. Het voetbaldoel profiel zijn speciaal verstevigd om doorbuiging te voorkomen en wordt geleverd met nylon nethaken die gemakkelijk in de geïntegreerde gleuf passen. Op deze manier past het doelnet snel en gemakkelijk in uw aluminium inklapbaar voetbaldoel en staat het doelnet altijd strak. De voetbaldoelen voldoen aan de veiligheidseisen die gesteld worden door de FIFA, KBVB en de KNVB.
GEMAKKELIJK INKLAPBAAR
Dit inklapbare aluminium voetbaldoel is in een handomdraai opgeklapt en kan daarna weggezet worden. Het unieke zit hem in de combinatie van op maat gemaakte scharnieren, gecombineerd met gasveersystemen, je kan dit vergelijken met het openen van een kofferdeksel. Bij het openen van het frame duwen de gasveren het doel gecontroleerd open, waarna deze vervolgens automatisch vergrendeld worden als extra veiligheidsmaatregel.
VEILIGE AFWERKING
De stevige scharnieren zijn speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd. De gasveersystemen zijn voorzien van een telescopische en stevige roestvrije behuizing, wat deze voetbaldoelen zeer geschikt maakt voor intensief wedstrijdgebruik.
Afmeting aluminium trainingsdoel: - Originele afmeting: 5,00 m op 2,00 m
- Diepte boven: 0,80 m
- Diepte onder: 1,60 m
- Ovalen profiel: 80/83
- Dikte profiel: 2mm
- Gewicht: 43

 
Specificaties doelnet - Maas: 12 cm
- Dikte: 3 mm 
- Kleur: Wit (groen op aanvraag)


 
Pluspunten aluminium voetbaldoel/trainingsdoel + Aluminium, volledig gelast, P-model
+ Grote stevigheid door geëxtrudeerde aluminium profielen met inwendige versteviging
+ Aluminium voetbaldoel is volledig gelast, geleverd met nethaken
+ Profielen met geïntrigeerde gleuf voor nylon nethaken
+ Eenvoudige montage m.b.v. duidelijke handleiding
+ Profielen zijn extra verstevigd tegen doorbuiging
+ Boven en onder voorzien van gasveren (gepatenteerd)
+ Gasveren onderaan kunnen vergrendeld worden (gepatenteerd)
+ Voldoen aan de eisen zoals deze b.v. door FIFA en KNVB gesteld worden
+ Veilige producten door productie conform internationale normen
+ Grondkader bestaat uit hetzelfde profiel als het voetbaldoel

 
Extra informatie omtrent de gasveren - De gasveren zijn voorzien van demping enkel dient u altijd goed op te letten wanneer deze functie sluit of open gaat.
- De gasveren beneden bevinden zich enkel in een RVS behuizing
- De gasveren beneden klikken in een slot en de gasveren boven gaan op totdat ze het eindpunt hebben bereikt.

 
SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8719325993042
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Taktisport
 ● SKU (eigen artikel code): SoccerConceptstp1580v


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 999
  • Datum plaatsing 05-09-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder SoccerConcepts
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 04-02-2019
  • Plaatsnaam Dreumel
  • Telefoon 0487-572229
  • Bekeken 9 x
  • Snelcode info 22903430
Bezorgservice