Puur

Van oorsprong eten mensen vlees, groente, fruit, noten en zaden uit de natuur. In de vorige eeuw moest alles steeds langer houdbaar zijn en werden er allerlei stoffen toegevoegd. Inmiddels kun je niet meer met zekerheid zeggen dat een gewone appel in de supermarkt gezond is. Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen weer gezond eten en zich bewust zijn van wat ze eten, bieden wij biologische produkten aan.

 

 

Doordat bij  biologische produkten chemische toevoegingen ontbreken zult u zich door het gebruik ervan vitaler gaan voelen. In biologische voeding zitten nog de vitaminen en mineralen die een mens nodig heeft. U zult energieker worden en meer aan kunnen. Dit is wat wij iedereen gunnen en we zijn blij dat we dit aan kunnen bieden.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat zij biologische produkten kopen. Wij hebben zorgvuldig onze leveranciers uitgekozen. Bij onze leveranciers grazen de koeien op het gras, leggen de kippen blij eieren en zijn de groenten en fruit onbewerkt.

 

 

Ook voor voedingsmiddelen voor mensen met een voedselintolerantie kunt u bij Puur terecht. Zoutloos, suiker-, lactose-, koemelk-, of glutenvrij zit in het assortiment. En twijfelt u of een bepaald product wel geschikt voor u is? Neem gerust contact op! 

 

 

 

 

Wilt u meer weten over Koopplein? Bel 06-18877695 of mail: maasenwaal@koopplein.nl

Link naar Koopplein