Joos foto's

adres: Waalbandijk 68a, 6658 KA Beneden Leeuwen

tel: 0618877695

mail: info@joosfotoos.nl

 

Kli op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.

 

 

 

Toen José Iping in het Land van Maas en Waal ging wonen, was ze zo onder de indruk van het landschap, de ruimte, de lucht, het weer, dat ze dat móest vastleggen op de gevoelige plaat. Een oude liefde bloeide weer op. Onderweg in Rivierenland, met de Canon spiegelreflexcamera met diverse objectieven paraat, is ze nu altijd op zoek naar fraaie foto's. Met oog voor detail legt ze het bijzondere van het gewone vast. 

De hobby liep al snel uit de hand. Een cursus Natuurfotografie van Rob de Groot uit Houten en later de Basis- en Vakopleiding van de Fotovakschool in Boxtel maakte dat de kennis en kunde fors werd uitgebreid. Ook van portret- en productfotografie leerde ze daar veel. Inmiddels is menige profielfoto op de social media van haar hand en heeft ze voor diverse bedrijven foto's gemaakt voor de website. Het allerleukste vindt ze nog steeds de landschaps- en natuurfoto's van het rivierenland.

 

 

Een greep uit de opdrachtgevers: Marvon exclusieve relatiegeschenken, Rijkswaterstaat, The Color Connection, Maatschap voor Communicatie, FarmaDent, Ruimte voor de Rivier, Teresina Perseu Schuldhulpverlening, Olympia Uitzendbureau Tiel, Limes Uitvaartzorg, Tiwnkeltje Dieden, Sola Congresburo.

Als één van de circa 30 rivierjutters voor Ruimte voor de Rivier is zij (foto's) samen met Karin Swanenberg (tekst) een blogger op waterjuffers.tumblr.com. Als Waterjuffers doen zij o.a. verslag van het unieke langsdammenproject in de Waal bij Ophemert, Dreumel en Wamel.

Bent u op zoek naar bijzondere foto's van de eigen regio, neem dan contact op voor informatie.

Struin eens lekker rond op de website

 

 

 Meer weten over Koopplein? bel of mail 06-18877695, maasenwaal@koopplein.nl

 Link naar Koopplein