Straetus Incasso Rivierenland

Straetus is een landelijk opererende incassoformule met regionale vestigingen. Straetus Incasso Rivierenland, onder leiding van Henk Vermeulen, is één van deze vestigingen.

Straetus hanteert een transparante, persoonlijke en ondernemende aanpak.
Onze opdrachtgevers hebben 24/7 online inzage in de lopende dossiers. Daarnaast zijn we natuurlijk altijd beschikbaar om telefonisch, via de mail of in persoon de voortgang persoonlijk toe te lichten.
Bovendien informeren wij onze opdrachtgevers regelmatig over ontwikkelingen in de wet- en regelgeving.

Door de regionale vestigingen, wordt iedere vestiging geleid door een gedreven, lokale ondernemer. Straetus zit dus altijd bij u in de buurt en kent zijn omgeving. Straetus begrijpt dan ook als geen ander het belang van de klantrelatie. Daarom probeert Straetus altijd doortastend en met respect te werk te gaan. Een persoonlijk bezoek bij de debiteur kan in zo’n geval vaak snel leiden tot een oplossing.

 

 

 

De diensten van Straetus
Straetus Rivierenland werkt door middel van een servicecontract. Voor een vast bedrag van €250,00 excl. BTW per jaar kunt u een onbeperkt aantal onbetaalde vorderingen bij ons indienen. Deze worden dan binnen één werkdag nog in behandeling genomen.

Naast het innen van vorderingen verleent Straetus nog een aantal andere diensten. Zo kunt u de laatste aanmaning laten versturen door Straetus, maar ook een deel of uw volledige debiteurenbeheer uitbesteden aan Straetus. Daarnaast kunt u nog via Straetus kredietrapporten opvragen, zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan wat opdrachtgevers en leveranciers betreft. Ook voor het opstellen van uw algemene voorwaarden kunt u bij Straetus terecht.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een onderneming die zich inzet om het werkkapitaal van zijn opdrachtgevers te vergroten, neem dan contact op via 088 – 044 00 32. 

 

Meer weten over Koopplein? Bel of mail 06-18877695, maasenwaal@koopplein.nl

 Link naar Koopplein