Hotel 't Veerhuis

Hotel restaurant 't Veerhuis is een begrip in Maas en Waal. In de winter, als je een frisse neus gehaald hebt in de uiterwaarden, weer warm worden met chocolademelk bij de open haard. Bij mooi weer lekker op het terras met uitzicht op de Waal. Een uitstekend adres om even te pauzeren tijdens je fietstocht in het onvolprezen Land van Maas en Waal. Weer even thuiskomen als je naar "de overkant" bent geweest met de Pomona. Klik hier voor een indruk van de gezellige ambiance.

 

Je kunt heerlijk ontbijten, brunchen, lunchen, en dineren in het restaurant. Op de menukaart kun je alvast iets naar je gading uitzoeken. Deze kaart wordt aangevuld met seizoensproducten.   

 

 

 

In 't Veerhuis kun je ook terecht voor arrangementen: kijk maar eens naar het struinarrangement of het lazy-sunday-ontbijtbuffet. En bij een High Tea waan je je echt op vakantie in Engeland of Schotland. Probeer maar eens.

Het hotel heeft 14 kamers, waarvan de meeste met uitzicht op de Waal. Klik hier voor prijzen en mogelijkheden en hier voor de hotelarrangementen.

 

 

 

 

 

 

Meer weten over Koopplein? bel of mail 06-18877695, maasenwaal@koopplein.nl

 Link naar Koopplein