Talex veegmachine profi 1.80


De TALEX profi veegmachine is een zeer hoge kwalitatieve veegmachine en ideaal voor het verwijderen van vuil op alle oppervlakken. Zo kan u de machine gebruiken voor het vegen van pleinen, wegen en parkeerplaatsen die voorzien zijn van straatstenen, asfalt of beton.

De machine kan met gemak worden aangekoppeld op een heftruck, tractor, shovel of voorlader. Dit maakt het mogelijk om de machine voor zowel agrarisch als gemeentelijk of industrieel doeleinden te gebruiken. Door het brede assortiment aan accessoires voor de machine, kan deze naar persoonlijke voorkeur worden aangepast.

De veger is ook aan te koppelen op een machine, zodat de borstels ook gebruikt kunnen worden voor het verwijderen van sneeuw tijdens het winterseizoen. Dit door de container te verwijderen en de zijborstels op te vouwen. De machine is CE gekeurd. Bij bestelling van de borstel kunt u kiezen uit drie soorten borstels: van staal, van kunststof of een combinatie van beide. De diameter van de borstel is 510mm.

De veegmachine wordt standaard geleverd met een niveau indicator waaraan u kunt zien dat de veegmachine op de juist positie staat ingesteld (horizontaal niveau). De parallellogram, het 3de steunwiel en 3-punts aansluiting (voor de tractor) zijn ook inbegrepen

De standaard veegmachines zijn geschikt voor voertuigen waarvan de olie opbrengst tussen de 20 liter per minuut en de 60 liter per minuut is. Indien de olieopbrengst van uw machine hoger dan 60 liter per minuut is dient u een keuze te maken uit 1 van de 'smoorventiel' opties. Kiest u voor de optie zijborstel op uw veegmachine dan vervalt de 'smoorventiel' optie, omdat de zijborstel standaard met een smoorventiel wordt bijgeleverd. Is de druk in het hydraulieksysteem van uw voertuig hoger dan 160 bar dan dient u te kiezen voor de 'druk optie'. Is dit niet het geval dan is deze optie niet van toepassing. Naast de foto's worden alle opties weergegeven waaruit u kunt kiezen.


Wilt u meer weten over dit product? Bezoek dan onze website voor uitgebreide specificaties en productdemonstraties via de link of neem gerust contact met ons op via 0031 15 515 00 70 of info@agrixpert.com.

Waarom kiezen voor AgriXpert?

 ● Professioneel advies,
 ● Meer dan 60 jaar ervaring,
 ● Scherpe prijzen door directe import vanaf de fabrikant,
 ● Levering in Nederland en België,
 ● Levering voor slechts €60,- per bestelling.


AgriXpert is de officiële importeur van Kraffter, Solis, Laumetris & Tenias.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 380039004


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 3.408,90
  • Datum plaatsing 01-08-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder AgriXpert B.V.
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 13-03-2019
  • Plaatsnaam Schipluiden
  • Telefoon 0155150070
  • Bekeken 6 x
  • Snelcode info 22172440
Bezorgservice