Rondleidingen en wandelpuzzeltochten Maastricht

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
13-03-17
adverteerder
Seijkens
type
aangeboden
adverteert sinds
05-12-2011
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
0616543363
gezien
9 x
snelcode info
1179799
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Beleef Mestreech
Maak individueel of in groepsverband kennis met Maastricht.
U maakt een wandelpuzzeltocht door de historische stad Maastricht. Aan de hand van vragen en opdrachten wordt u langs de mooiste plekken van Maastricht geleid. U leert de historie kennen van Maastricht als vestingstad, knooppunt van wegen en handel. U krijgt een beeld van de vele oorlogen die om deze nagenoeg onneembare stad zijn gevoerd. De invloed op de ontwikkeling van de jarenlange Tweeherigheid en Franse overheersing.
Natuurlijk is er ook aandacht voor de Roomse geschiedenis met als belangrijkste onderwerpen de tijd van Bisschopsstad, beginnend met St. Servaas en de Maria verheerlijking, nog steeds duidelijk zichtbaar in de hele stad. Prijs 15 € pp inclusief prijsuitreiking bij groepen of aandenken voor individuele deelnemers.

U houdt niet van verrassingen en de kans om te verdwalen?
Maak dan een rondleiding met een enthousiaste en ervaren gids. Vanaf 7,50€ pp, groepskorting is mogelijk.

Maak uw dagje Maastricht compleet:
Start met koffie met Limburgse vlaai
Doe deel 1 van de wandelpuzzeltocht of rondleiding en geniet vervolgens van een overheerlijke lunch in een typisch Maastrichts restaurant. Streekgerechten aanwezig!
Vervolg uw activiteit en pauzeer met een drankje op een van de vele gezellige terrassen of in een van de top bruine café’s.
Maak vervolgens een boottocht op de Maas of bezoek de oude stoombrouwerij.

U mist nog iets? Denk eens aan een bier of wijnproeverij, biertap wedstrijd, workshop vlaaibakken of bonbons maken om nog maar enkele mogelijkheden te noemen.

Voor (meerdaagse) arrangementen neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan aan de slag voor een onvergetelijk en zorgeloos uitstapje in Maastricht.

www.beleefmestreech.nl

Deel deze advertentie met:
|