Klantenservicemedewerker voor Bol

Tempo-TeamKom werken als klantenservice medewerker bij Bol.com in Maastricht!

Bol.com is een van de grootste online winkels in Nederland en België met voor ieder wat wils! Als klantenservice medewerker bij Teleperformance voor Bol.com in Maastricht sta je dagelijks klanten te woord en biedt je de allerbeste service. Bol.com is tevreden als al haar klanten dat ook zijn. Van jou als klantenservice medewerker wordt dan ook verwacht dat je outside the box denkt, en je je uiterste best doet om de klanten met een goed gevoel de telefoon op te laten hangen.

Wat ga je doen als klantenservice medewerker bij Bol.com in Maastricht?
Jij benut volop je talenten en daarnaast ontwikkel je je communicatie skills. Bij Bol.com in Maastricht hoef je geen belscript op te dreunen, maar wordt er vertrouwd op jouw kennis en klantvriendelijkheid. Je doel? De klant blij maken, en dat doe je op je eigen manier. Zowel via telefoon, chat en e-mail. Klanten bellen, chatten en mailen met onder andere vragen over pakketjes, bestellingen en facturen.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een mbo niveau 4 opleiding afgerond
Je hebt affiniteit met de klantenservice
Je hebt sterke communicatie skills
Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
Je bent flexibel inzetbaar, ook in de weekenden en avonden

Dit krijg je er voor terug:
Reiskostenvergoeding
Een hecht team met gezellige collega’s
Een leerzame en betaalde training zodat je goed beslagen ten ijs komt
De mogelijkheid om mee te doen aan het fitnessplan en de collectieve zorgverzekering

Je werkomgeving bij Teleperformance in Maastricht
Teleperformance is een facilitair callcenter waar een gezellige, informele sfeer hangt. Zowel onderling tussen collega’s als op de werkvloer worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De werkvloer is volgens het nieuwe werken ingericht. Denk aan open keukens, tafeltennistafels en niet onbelangrijk: lekkere koffie. Kortom een hartstikke leuke werkomgeving!

Ben je enthousiast over de functie van klantenservice medewerker bij Bol.com in Maastricht? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button, of bel  ons oor meer informatie op 045-5718332 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Sollicitatieprocedure


Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan. Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.


Locatie: Maastricht

Salaris indicatie: 0-1750

Uur: 40, 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705807/tempo-team-klantenservicemedewerker-voor-bol-maastricht
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Tempo-Team
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 05-05-2018
  • Plaatsnaam Maastricht
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570534

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.