Financial Controller (Spaans) regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
102 x
snelcode info
2492873

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Deze functie bevindt zich bij een toonaangevend bedrijf binnen de specialistische chemicali?n en materialen sector dat alle belangrijke regio's van de wereld bedient met een breed aanbod van speciale hoogwaardige producten voor industri?le en consumentenmarkten.Functieomschrijving
De financial controller zorgt voor naleving van de locale GAAP, de voorbereiding? van de benodigde rapportages, de maandafsluiting van de US GAAP boeken en ondersteuning bij de US GAAP rapportages.Verantwoordelijkheden:Algehele verantwoordelijkheid over het jaarverslagCo?rdineren van jaarafsluiting en contact onderhouden met accountant;Voorbereiden van maand- en kwartaalrapportages binnen US GAAP;Opstellen van de statutaire jaarrekening van de locale GAAP;Verantwoordelijk voor de algehele compliance binnen de entiteit;Contact onderhouden met belastingadviseurs;Analyseren van accountsVaststelling van naleving interne accounting grondslagen en procedures en SOX.

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506669

Deel deze advertentie met:
|