Production Engineer (procestechnoloog) regio Venlo

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
116 x
snelcode info
2492877

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is toonaangevend in het bieden van hard- en software oplossingen in de printsector en biedt services voor het outsourcen van documentprocessen. Binnen de recent gerenoveerde tonerfabriek is behoefte aan een Production Engineer die binnen het PE-team een voortrekkersrol vervult bij het realiseren van een effici?ntieslag in het productieproces.Functieomschrijving
Als Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en ontwikkelen van diverse productielijnen voor toners. In jouw werk krijg je te maken met verschillende technieken zoals extrusie, coaten, zeven, poedertransporttechnieken en classificatiesystemen.Het bedrijf wil toegroeien naar een meer zelfsturende productieorganisatie. Methoden als OEE (Overall Equipment Effectiveness) en SPC (Statistical Process Control) moeten verder ontwikkeld en geborgd worden binnen de productieafdelingen. Als engineer vervul jij de voortrekkersrol in dit traject. Je bent het aanspreekpunt voor de operatie en op basis van hun informatie en jouw eigen analyses neem jij het voortouw om technische verbeteringen door te voeren om de performance en kwaliteit te verbeteren.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506673

Deel deze advertentie met:
|