Logistics Engineer regio Venray

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
103 x
snelcode info
2492881

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Experis is een personeelsbemiddelaar voor de Nieuwe Professionals. Ga jij prat op je kennis en kunde, neem jij je eigen verantwoordelijkheid? Ga jij uit van je innerlijke kracht en werk jij het best op basis van gelijkwaardigheid? Dan zoeken onze vaste opdrachtgevers en ik, jou. Ga het koersgesprek met mij aan, aan de hand van het Experis?Passieprofiel en ga voor die volgende stap in je carriere!Functieomschrijving
Het werken aan een benchmark integrale Post Sales Supply Chain voor consumables en spares. Dit door het initi?ren, deelnemen en leiden van projecten en verbeteringsvoorstellen voor de centrale warehouse activiteiten in lijn met de strategie. De Logistics Engineer rapporteert aan de Project Manager.?Verantwoordelijkheden:- Managen interne projecten op het gebied van verbetering efficiency- en service niveau.- Signaleren van problemen en analyseren en verbeteren van bestaande processen;- Initi?ren, ontwikkelen en implementeren van nieuwe processen;- Het maken van Business Proposals en Business Cases- Het deelnemen aan crossfunctionele en strategische projecten binnen PSSC.- Ondersteuning geven aan de operationele afdelingen bij het behalen hun doelstellingen.- Zorgdragen dat veranderingen op een goede manier binnen de organisatie worden doorgevoerd.- Zorgdragen voor adequate interne en externe communicatie over de projecten.

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506676

Deel deze advertentie met:
|