Cost Engineer regio Eindhoven

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
130 x
snelcode info
2492882

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is toonaangevend in de high tech machinebouw en maakt daarbij gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen. Door een toename van de activiteiten willen zij de afdeling versterken met een ervaren Cost Engineer.Functieomschrijving
Als Cost Engineer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van kostenbesparingen met betrekking tot de materialen, gereedschappen, apparatuur en arbeid die vereist zijn voor de productie van technisch complexe machines. Al tijdens de opstartfase van een nieuwe machine of machineonderdeel sluit jij aan bij het projectteam. Jouw focus ligt op het beheersbaar maken en houden van het kostenplaatje zowel tijdens de engineering als het productieproces. Daarnaast kijk je naar het service-aspect. Jij bepaalt de te hanteren normen en vervult een adviserende rol. Je gaat in gesprek met toeleveranciers over de technische aspecten en kosten. Om jouw werkzaamheden naar behoren te kunnen vervullen is het van belang dat je zelf goed op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen binnen jouw expertisegebied.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506677

Deel deze advertentie met:
|