Electro Engineer regio Venlo

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
118 x
snelcode info
2492886

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler die machines ontwikkelt en bouwt voor de mijnbouwindustrie. Door een toename van de activiteiten willen zij de afdeling uitbreiden met een ervaren electro engineer die binnen het team een kartrekkersrol kan vervullen.Functieomschrijving
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en programmeren van PLC-besturingssystemen conform zowel de interne als klantspecificaties. Daarnaast bestaat jouw takenpakket uit het in detail specificeren van hardwarecomponenten, het ontwerpen van besturingskasten, elektrische componenten, goten, kabels etc. Je verzorgt ook het testen van de software met de besturingskast om te garanderen dat die goed werkt. Je stelt de montagetekeningen en instructies op en houdt deze, in overleg met de mechanische en project engineers, up to date. Je fungeert als vraagbaak voor jouw collega's van andere afdelingen, in het bijzonder de serviceafdelingen. Je rapporteert aan de manager engineering.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506681

Deel deze advertentie met:
|