Sr Technical Support Engineer Static regio Sittard

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
115 x
snelcode info
2492887

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. We bemiddelen jou naar de ideale baan en werkgever. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven.Deze opdrachtgever organiseert het complete onderhoud van fabrieksinstallaties binnen de procestechniek, van probleemanalyse tot scope, van planning tot uitvoering en borging. Ook ondersteunen zij bij het aanvragen van vergunningen of het managen van een crisissituatie.Deze functie Senior Technical Support Engineer Static is verantwoordelijk voor de centrale rol als expertisedrager en je stuurt operationeel en functioneel een aantal vakprofessionals in dit veld aan.Functieomschrijving
Het is jouw uitdaging om expertisedrager te zijn binnen het vakgebied, operationeel en functioneel de groep van (eigen en ingehuurde) Technical Support Engineers Static aan te sturen en daarbij dus bij te dragen aan hun (vak)professionele ontwikkeling, vroegtijdig capaciteitsproblemen te signaleren en daarbij tijdig voorzorgsmaatregelen te initi?ren, alsmede om een goede balans te vinden tussen korte termijn en lange termijn activiteiten en bij gelegenheid op te treden als co?rdinator techniek in turn arounds.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506682

Deel deze advertentie met:
|