Werktuigbouwkundig Engineer aandrijfcomponenten regio Venl…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
106 x
snelcode info
2492889

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler die machines ontwikkelt en bouwt voor de mijnbouwindustrie. Door een toename van de activiteiten willen zij de afdeling uitbreiden met een ervaren werktuigbouwkundige engineer met kennis van aandrijfcomponenten.Functieomschrijving
Als specialist op het gebied van mechanische en elektrische aandrijfcomponenten vervul je een brede rol binnen de afdeling engineering. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het ontwerpproces, het ordergericht engineeren, het maken van opstellingstekeningen en technische handleidingen en blijft betrokken bij het gehele traject. Tot jouw takenpakket behoort het selecteren en beoordelen van componenten voor pompen, het beoordelen van klantspecificaties en het maken van de vertaalslag van deze technische specificaties richting de leverancier, en het uitvoeren van de detailengineering van de complete aandrijftrein. Kennis op het gebied van AC-motoren, variable-frequency drives (VFD's) en dergelijke is onmisbaar. Je bent betrokken bij de leverancierskeuze en bewaakt en boordeelt de documentatie review- en goedkeurcyclus van en naar deze componentenleveranciers.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506684

Deel deze advertentie met:
|