Service Engineer (wereldwijd) regio Venlo

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
111 x
snelcode info
2492897

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler die machines ontwikkelt en bouwt voor de mijnbouwindustrie. Door een toename van de activiteiten willen zij de afdeling uitbreiden met een ervaren service engineer die wereldwijd bij klanten machines installeert en onderhoudt.Functieomschrijving
Als service engineer ben je verantwoordelijk voor het installeren en plegen van onderhoud aan deze machines bij klanten. Omdat deze bedrijven vooral in andere werelddelen actief zijn zul je voor jouw werk veel moeten reizen en regelmatig, voor maximaal een maand of twee, in het buitenland verblijven. Je bent d? technisch specialist en op locatie bij de klant de vertegenwoordiger van het bedrijf. Het is jouw taak om, naast het zorgdragen voor optimaal presterende machines, met deze klant een goede relatie op te bouwen. Dat betekent onder andere dat je hen adviseert met betrekking tot het onderhoud en onderdelenverbruik. Bovendien train je de eindgebruikers op zowel theoretisch als praktisch gebied. Daarnaast vervul je een signalerende rol richting de eigen organisatie; je informeert hen hoe er nog beter ingespeeld kan worden op de wensen van de opdrachtgever.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506691

Deel deze advertentie met:
|