(ASS) ACCOUNTANT DIE WIL SWITCHEN NAAR BEDRIJFSLEVEN, UTREC…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
05-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
103 x
snelcode info
2492898

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Experis is het netwerk van De Nieuwe Professional. Wij helpen jou om het verschil te maken en je talenten en unieke eigenschappen maximaal in te zetten. Door onderdeel te zijn van het netwerk, dat bestaat uit professionals, ontsluiten we die wereld voor jou. En wij begrijpen die wereld als geen ander, omdat we zelf Nieuwe Professionals zijn. Wij dagen jou uit op zoek te gaan naar je passie, talenten en ambitie en helpen je daarbij. Experis is meer dan een personeelsbemiddelaar alleen!Functieomschrijving
Wil jij als financial, met de zekerheid van een vast dienstverband, ervaring opdoen bij verschillende bedrijven? Dan is Experis Expert de baan voor jou!! Als Experis Expert (Experis Expert) ben je in vaste dienst bij Experis en werk je op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je zoekt afwisseling in financi?le projecten, maar geen onzekerheid over een volgende opdracht. Bij Experis ben je dan als professional op je plek. Je bent namelijk in vaste dienst bij Experis en hebt zo de zekerheid van een vast baan. Aan de andere kant heb je veel afwisseling omdat je bij verschillende bedrijven, verschillende opdrachten kunt doen. Verantwoord jobhoppen noemen wij dat! Je ziet grote en kleine administraties, leert met verschillende boekhoudkundige pakketten werken en krijgt te maken met alle aspecten op een financi?le administratie/planning en control.Ons team van financi?le interimmers in Utrecht bestaat uit 40 Experis Experts en er is regelmatig de mogelijkheid om elkaar op te zoeken, met collega Experis Experts op een opdracht starten of kennisdeling in het algemeen. Het team bestaat uit HEAO BE-starters met 1 jaar werkervaring tot zware controllers (RA/RC) met 15 jaar werkervaring. Het grootste gedeelte van de opdrachten ligt over het algemeen op administrateurs/assistent controller niveau. Persoonlijk contact en aandacht zijn zaken waar wij ons bij Experis in de markt mee onderscheiden. Je manager interim professionals (MIP) fungeert als je vaste aanspreekpunt ?n coach en daarmee heb je tenminste maandelijks face-to-face contact. Samen met je MIP stel je een ontwikkelingsplan op voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling.?Vanuit de vestiging Utrecht werken wij regionaal. Opdrachten vind je binnen de regio en reisafstanden zijn daarom nooit lang en prima met je lease auto te bereiken. We hebben goede contacten bij grote, bekende internationale bedrijven maar ook bij kleine en minder bekende organisaties komen wij regelmatig over de vloer.

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506692

Deel deze advertentie met:
|