Engineer E utiliteit regio Arnhem

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
06-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
119 x
snelcode info
2496925

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren Engineer E in de utliteit. Voor deze functie zoeken we iemand met de drive en enthousiasme om de organisatie naar een hoger plan te trekken. Bij deze multidiciplinaire installateur is veel mogelijk: Er werkt een leuke club mensen, de lijnen zijn kort en de communicatie is duidelijk. Je passie voor techniek kun je hier zeker kwijt.Functieomschrijving
Als engineer verdiep je je in afwisselende projecten. Een abstract bestek van de opdrachtgever ligt klaar, maar er zijn alleen eindfunctionaliteiten geformuleerd. Aan jou als engineer de uitdaging om die te vertalen naar concrete installaties in de verschillende disciplines. Wat voor verlichting, noodstroom en luchtbehandeling gebruik je bijvoorbeeld? En voor welke installatiewijze kies je? Daarbij heb je een scherp oog voor veiligheid, maar ook voor de kosten. Uiteindelijk zorg je er altijd voor dat je binnen het budget blijft. Dat vergt een creatief brein. Je staat er nooit alleen voor. Je verdiept je in het project samen met tekenaars calculatoren en uitvoerders. Een sterk team waarbij je de leiding neemt en je collega's motiveert. Ook overleg je geregeld met het ingenieursbureau van de opdrachtgever. Je draagt bij een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een zee aan vrijheid. Een enorme uitdaging!

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506803

Deel deze advertentie met:
|