Vacature Bankadviseur ING regio Zuid-Holland regio Rotterd…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
07-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
86 x
snelcode info
2498109

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

In de functie van adviseur ben je de 'ogen en oren' van ING onder de klanten die jouw kantoor bezoeken en je vervult een belangrijke rol in het signaleren van kansen voor ING onder deze klanten. Daarbij streef je natuurlijk altijd naar maximale klanttevredenheid en zorg je voor een goed evenwicht tussen het klantbelang en de belangen van ING.

De ING behoort met ruim 9,9 miljoen particuliere en zakelijke rekeninghouders tot ??n van de grootste en meest gerenommeerde financi?le dienstverleners van Nederland op het gebied van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Van een bedrijf op dit niveau mag je ook als tijdelijk werknemer veel verwachten. Bij de ING staat het klantbelang centraal. Elke dag streeft de ING naar tevredenheid bij klanten, door de best mogelijke producten en diensten aan te bieden.

Wat bieden wij jou?Een interessante werkomgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelenEen hecht team dat samen verantwoordelijk is voor het verder verstevigen van de positie van ING als huisbankier voor klantenEen fulltime (36u) functieEen bruto uurloon tussen de ?12.50 en ?13.50 afhankelijk van ervaring en opleidingDe mogelijkheid om WFT certificaten te behalen

Jouw baan

Heb jij jouw hbo diploma behaald en ervaring met face-to-face klantcontact? Ben jij communicatief vaardig en vind jij het leuk om dagelijks direct contact te hebben met een grote diversiteit aan klanten? In de functie van adviseur ben je de ''ogen en oren'' van ING onder de klanten die jouw kantoor bezoeken en vervul je een belangrijke rol in het signaleren van kansen voor ING onder deze klanten. Daarbij streef je altijd naar maximale klanttevredenheid en zorg je voor een goed evenwicht tussen het klantbelang en de belangen van ING.
Binnen Manpower kunnen wij jou bij verschillende vestigingen van de ING in de regio Zuid-Holland (bijv. Den Haag, Rotterdam en Rijswijk) een uitdagende functie als bankadviseur bieden.

Werkzaamheden
- je vangt in deze zeer afwisselende en dynamische functie klanten gastvrij op
- je helpt de klanten verder afhankelijk van de aanleiding van hun bezoek
- je gaat in contact met klanten altijd in gesprek over concrete bankzaken die hen bezighouden.
- Je beantwoordt vragen van deze klanten (bijvoorbeeld over betalen & sparen, verzekeringen of zakelijke bankdiensten)
- je zorgt indien gewenst dat de juiste opvolging kan plaatsvinden door jouw collega''s van bijvoorbeeld de Sales Forces Hypotheken, Verzekeringen (leven en pensioen) en Beleggen of de verantwoordelijke Relatiemanagers
- je vervult een belangrijke rol in het signaleren van kansen voor ING onder deze klanten

Jouw werkplek

De ING behoort met ruim 9,9 miljoen particuliere en zakelijke rekeninghouders tot ??n van de grootste en meest gerenommeerde financi?le dienstverleners van Nederland op het gebied van betalen, sparen, lenen, hypotheken en beleggen. Van een bedrijf op dit niveau mag je ook als tijdelijk werknemer veel verwachten. Bij de ING staat het klantbelang centraal. Elke dag streeft de ING naar tevredenheid bij klanten, door de best mogelijke producten en diensten aan te bieden.

Wat bieden wij jou?
- Een interessante werkomgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen
- Een hecht team dat samen verantwoordelijk is voor het verder verstevigen van de positie van ING als huisbankier voor klanten
- Een fulltime (36u) functie
- Een bruto uurloon tussen de 12,50 en 13,50 afhankelijk van ervaring en opleiding
- De mogelijkheid om WFT certificaten te behalen

Jouw profiel

In deze functie die Manpower bij de ING aanbiedt, word je door ING opgeleid tot volwaardig bankadviseur en krijg je de mogelijkheid om alle benodigde WFT-certificaten te behalen. Voor deze functie zoeken wij kandidaten met onderstaande achtergrond waarbij het belangrijk is dat jij:
- Over een relevant HBO diploma beschikt
- Over aantoonbare werkervaring in een commerci?le face-to-face rol beschikt
- Bij voorkeur over ervaring in een bancaire werkomgeving beschikt
- Bij voorkeur over een WFT basisdiploma beschikt of in ieder geval de bereidheid om dit diploma op korte termijn te behalen
- Woonachtig bent in de provincie Zuid-Holland
- Over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal beschikt
- Bereid bent om koopavonden en zaterdagen te werken

Kwaliteiten waarover jij beschikt
- Sterke persoonlijkheid
- Flexibel
- uitstekende sociale vaardigheden
- Klantgericht
- Proactief
- Nieuwsgierig
- Representatief
- Teamplayer

Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0506950

Deel deze advertentie met:
|