Werkvoorbereiders Piping & Mechanical (per direct) regio…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
62 x
snelcode info
2503915

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. We bemiddelen jou naar de ideale baan en werkgever. Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Voor professionals die direct bij hun nieuwe werkgever in dienst willen, die graag op projectbasis werken of liever helemaal zelfstandig blijven.Onze ideale opdrachtgevers binnen het specialisme Industrial Maintenance zijn ingenieursbureaus, technische dienstverleners en productiebedrijven in de Industrie.Voor een grote technische dienstverlener met gerenommeerde projecten in de Petrochemische Industrie zijn wij in de Botlek in Rotterdam op zoek naar drie Werkvoorbereiders Piping & Mechanical.Functieomschrijving
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van het onderhoud waardoor reparaties, onderhoudswerkzaamheden, shutdowns, nieuwbouw- en installatiewerkzaamheden effici?nt kunnen worden uitgevoerd. De belangrijkste taken zijn: het maken van calculaties/kostenberekeningen, het maken van offertes, lezen van technische tekeningen, maken van tijdsplanningen, ?identificeren van gebieden die vragen om verscherpte veiligheidsmaatregelen en het zorgdragen voor de beschikbaarheid van gegevens, materiaal en personeel.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507113

Deel deze advertentie met:
|