Tactisch Technisch Inkoper regio Rotterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
09-06-13
adverteerder
Experis Nederland B.V.
type
aangeboden
adverteert sinds
02-07-2013
plaatsnaam
Maastricht
telefoon
n.v.t.
gezien
61 x
snelcode info
2503924

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Onze klant is producent binnen de Offshore en Maritieme sector. De afdeling inkoop is verantwoordelijk voor het inkopen van benodigde materialen en diensten voor eigen productie en ondersteunende diensten conform het inkoopbeleid. Ook draagt de afdeling zorg voor het uitbesteden van bewerkingen en werkzaamheden volgens overeengekomen specificaties.Wij bieden je een uitdagende baan met intensief leverancierscontact in een enthousiast team. Je gaat werken in een organisatie en op een afdeling die volop in ontwikkeling is, waar jouw kwaliteiten en talenten worden gewaardeerd en waar je ruimte krijgt voor verdere professionele ontwikkeling.
Functieomschrijving
Voor de vacature van Tactisch technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor het afstemmen van de interne behoefte en de vertaling naar leveranciers. Je bent betrokken bij het vormgeven van de inkoopvraag. Je zoekt en selecteert de leveranciers volgens vastgestelde eisen en prijs en condities. Je koopt onderdelen in voor machines, equipment, en elektronisch apparatuur.

Opties:
- Functiegroep: inkoop/logistiek

Adverteerder: Experis Nederland B.V.
Tel nr: (+31) 030-2879 379
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0507122

Deel deze advertentie met:
|